Aeroportul nebunilor – Oana Zavoranu

Oare cat de tamp poti sa fii si cat de mic trebuie sa fi devenit creierul acestei pseudo-actrite care se cheama Oana Zavoranu? Cancan, acest Babilon al mediei romanesti, unde balamucul si balacareala sunt intentii si pretentii decantate din prostia occidentala esuata, ca o balena bolnava, pe malul esteuropean, titreaza virtual pe site si tiparnitesc pe hartie (da, mai apare inca si pe timp de criza, cat? nu stim) ca minunata Oana, imbracata in straie monahale, a strabatut centrul Bucurestiului, fiind filmata si pozata pentru nu stiu ce emisiune/revista/lucru slab.

Nivelul de degradare al bunului simt a atins cotele Dunarii din vremea inundatiilor, zona Rast. Cum ar putea o persoana care are un vocabular destul de frigid din toate punctele de vedere, sa se gandeasca si  sa puna in practica asemenea initiative preluate parca din vechiul regim al inchisorilor, unde, de Pasti, detinutilor politici li se dadea rahat cu lingurita? Cum poate o individa de teapa dansei sa denatureze si sa ofenseze, prin gestul ei, un port a carui disciplina si rigorism au un caracter profund spiritual si, in plus de asta, si bisericesc?

Acest gest si acest comportament il consider denaturat si de prost gust. Chiar daca nu a avut cine stie ce intentii de denigrare sau de aruncare cu noroi scandalicesc in tagma monahala romaneasca, ceea ce a facut Oana Zavoranu va ramane un act deosebit de prostesc ce ii va afecta pseudo-cariera ei de actrita, cantareata (hm?) sau ce-o mai fi avand pe fisa postului pe la televiziunile pe unde si-a purtat talentul. Obosit, de altfel. Gravitatea mascaradei pe care a provocat-o se ridica la nivelul cantitatii de buna crestere pe care, in timp, daca a avut-o sau nu, cu siguranta a pierdut-o.

Uneori mi-era mila de ea la Cronica Carcotasilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *