3 modalitati prin care banii pot lucra pentru tine

Alte 3 modalitati prin care banii pot lucra pentru tine

2. Ocupati-va de probleme imediat

Cand vine vorba de probleme in viata sau afacerea dvs., o modalitate de preventie este mai buna decat o lira de vindecare. Iata ce a spus Warren Buffett despre acest lucru: cand apare o problema, rezolva rapid acest lucru.

Problemele nu dispar prin ignorarea lor. Daca nu va ocupati de ele acestea nu o sa dispara. Se vor inrautati in timp, iar acest lucru poate sa duca la insucces.

3. Aflati, aflati si aflati mai multe

Daca stii ceva despre mine, imi place sa invat. Intotdeauna vorbesc despre citirea cartilor, intalnirea cu alti oameni de succes si pur si simplu adaugarea la baza mea de cunostinte cat mai multe informatii posibile. Cu cat invatati mai mult cu cat castigati mai mult. Nu trebuie sa fiti niciodata multumiti de ceea ce stiti. Nu va puteti baza pe educatia pe care o aveti deoarece educatia continua este cheia succesului pe termen lung.

4. Nu poti captura toate investitiile, dar poti captura cateva

Nu o sa o faceti un succes cu fiecare investitie pe care o faceti. Vor exista chiar momente in care sansele mari va vor aluneca printre degete. Warren Buffett a vorbit despre pierderea investitiilor in Google si Amazon. Veti pierde investitii profitabile intreaga viata. Secretul succesului este sa va asigurati ca nu le pierdeti pe toate.

Cand vine vorba de a investi, nu va uitati inapoi si nu regretati. Nu aveti nevoie de multe castiguri pentru a castiga bani ca investitor, aveti nevoie doar de cateva.

PS: continuarea articolului- Modalitati prin care banii pot lucra pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *