Amenzi

Deci da.

Cu mare tristete in suflet scriu aceste randuri prin care vreau sa fac un anunt important pentru tara.

Ieri, in ziua de 19 August, anul mantuirii 2012, eu, subsemnatul,am incasat o amenda de circulatie. Tin sa mentionez ca e prima mea amenda de cand am permis de conducere (Cat. B, eliberat de Politia Municipiului Botosani).

Bineinteles, sanctiunea a fost pentru depasirea limitei legale de viteza. M-au inregistrat organele statului, cu aparatul radar omolagat si verificat metrologic, montat pe un Logan 1.4 MPI, ascuns dupa un arbore (probabil nuc), pe marginea drumului, la talpa dealului.

N-aveam de ce sa-i contrazic, ca mi-au aratat filmuletul. Trebuia sa le cer o copie s-o pun pe blog, ca tare frumos arata masina mea coborand la vale (in cadere libera, sa zic asa) cu 94 Km/h.

M-au aranjat de cateva milioane (lei vechi) si de 6 puncte penalizare, motiv pentru care vreau sa le multumesc din inima.

Prin intermediul acestui articol tin sa precizez ca-mi recunosc odioasa fapta, ca ma pocaiesc profund si ca jur pe rosu ca nu mai fac. Pe bune.

Ce-ar mai fi de precizat:

Agentul de politie m-a luat la intrebari ca “De ce cartea verde nu-i de culoare verde ?” . Serios, chiar nu stiam ce sa-i raspund. Iar pe background-ul display-ului aparatului radar era poza unui Porsche 911 alb, pe care scria Police. Interesant, avand in vedere ca era montat, cum am mai spus, pe un autombil Dacia Logan, productie autohtona.

Cam atat. Partea buna e ca drumurile patriei s-au mai ales cu un sofer cuminte.

Un gând despre “Amenzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *