Asigurari RCA mai ieftine

Asigurarile RCA sunt cu mult mai ieftine acum in comparatie cu anii precedenti si daca va numarati si printre acei soferi care vor avea in vedere ofertele cu reduceri, cu siguranta veti putea beneficia de asigurari avantajoase si veti putea sa cumparati un RCA mai ieftin decat anul trecut.

Pe langa metodele clasice prin care soferii vor putea obtine asigurari mai ieftine clientii vor avea acum la dispozitie si altele la fel de avantajoase. Nu mai este absolut necesar acum sa fii un angajat al Statului sau pensionar, sa ai in intretinere un copil minor sau sa fii casatorit pentru a te putea bucura de o polita RCA mai ieftina.

Asigurari RCA mai ieftine vei putea obtine acum, mult mai simplu. In primul rand vei putea beneficia de prevederile pe care Sistemul Bonus Malus le prevede soferilor. In modul acesta, beneficiile acelora dintre soferii model vor fi destul de mari si modul grijuliu in care au condus cu un an inainte de a incheia polita le va aduce o ieftinire a pretului pentru acestea de aproximativ 10%.

La fel de simplu, clientii vor putea beneficia de polite mai ieftine si in cazul in care vor avea in vedere achizitionarea unui RCA pentru o perioada de un an si nu de 6 luni, deoarece in acest caz companiile prevad reduceri de aproximativ 5% pentru o polita.

In cele din urma pretul pentru ofertele de asigurare RCA va fi micsorat si in cazul in care soferii vor cumpara polita online, de la acei brokeri care ofera reduceri clientilor doar ca urmare a faptului ca isi vor face cumparaturile online. In functie de broker-ul pe care acestia il vor alege si ofertele de asigurare vor fi unele mai ieftine, multi dintre acestia oferindu-le soferilor reduceri de pret cuprinse intre 5 si chiar 15% asta ca urmare a faptului ca isi doresc marirea portofoliului de clienti si in acelasi timp si fidelizarea a celor mai vechi dintre ei.

Metodele de asigurare sunt asadar dintre cele mai diverse si ramane la alegerea fiecarui sofer pe care o va alege si daca vrea sau nu sa beneficieze de un pret mai mic pentru o asigurare de tip RCA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *