aspirator

Aspirator cu spalare, aspirator cu aburi sau aspiratorul clasic- care este cel mai potrivit pentru dumneavoastra?

Sunteti preocupat de aspectul caminului dumneavoastra si doriti sa ii asigurati o curatenie exemplara fara prea mare bataie de cap? Sunteti confuz cand va ganditi la tipul de electrocasnica indicat sa va ajute in efortul dumneavoastra de a va asigura un ambient placut? Sa incercam sa clarificam un pic fiecare notiune si apoi va va fi mult mai simplu sa alegeti optiunea potrivita locuintei dumneavoastra.

Curatarea cu aburi trimite spre o imagine putin improprie- din punt de vedere tehnic, un aspirator cu aburi actioneaza pe baza extractiei cu apa fierbinte- este ideal pentru retinerea murdariei.

Aspiratoarele clasice sunt usor de manevrat si va scapa rapid de praf si alte resturi, insa nu fac absolut nimic in privinta petelor sau a resturilor lichide.
Aspiratoarele cu spalare sunt undeva foarte aproape de curatenia profesionala la care apelati ocazional, cand doriti o transformare evidenta a aspectului casei dumneavoastra. Luand in considerare costurile, daca sunteti un proprietar preocupat de curatenie, de starea covoarelor dumneavoastra si care preferati independenta si mai ales si o economisire subtantiala de fonduri, ideal ar fi sa investiti in propriul dumneavoastra aspirator de acest gen.

Procesul de curatare cu un astfel de mecanism este extrem de simplu si eficient: in primul rand, indepartati cat mai multe din piesele de mobilier si aspirati normal covorul, indepartand orice praf, resturi, mizerii. Zonele patate grav ar trebui pulverizate cu o solutie de sampon si apa. Apoi umpleti rezervorul de apa al aspiratorului cu cea mai calda apa de la chiuveta- adaugati un detergent pe care l-ati ales in conformitate cu specificatiile de pe aspirator si de pe covorul pe care doriti sa il curatati. Adaugand sampon dupa ce ati pus apa evitati formarea de spuma- de asemenea adaugati cantitatea indicata sau chiar mai putin, nu mai mult deoarece este ineficient. Impartiti suprafata de curatat in sectiuni egale, incepeti dintr-un colt apasand pe butonul ce permite eliminarea de detergent in covor- si contiunuati cu miscari egale, lungi pana acoperiti intreaga suprafata. In timp ce se insereaza samponul, resturile sunt aspirate alaturi de murdarie in rezervorul aspiratorului si este posibil ca acesta sa necesite golire la anumite intervale ce va vor fi indicate de aspirator.

Este necesar sa si clatiti- dupa ce ati terminat samponare- clatitit rezervorul pentru solutie de curatat- umpleti-l cu apa rece si reveniti aspura covorului pana aspiratorul nu mai ridica urme de detergent de pe suprafata acestuia.

Lasati incaperea cu ferestrele deschise, asigurati cea mai buna aerisire si la final resultatele vor fi uimitoare- un covor ca nou, parfumat si culori proaspete ca in momenetul achizitionarii.
Cu siguranta merita sa incercati un aspirator cu spalare – va va usura viata si va veghea la confortul dumneavostra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *