Aspiratorul Rowenta Wet & Dry RU5053EH – perfect pentru suprafete umede si uscate

Aspirarea locuintei poate fi adesea o sarcina foarte descurajatoare, iar frustrarea este, de obicei, din cauza unei masinarii fara suficienta putere ce nu este capabila sa efectueze munca simplu si rapid. Avand atat de multe modele disponibile si existand cateva noi tehnologii, cum ai de gand sa alegi cel mai bun aspirator pentru casa ta? De aceasta data venim cu o recomandare ce intruneste toate standardele unui aspirator modern. E vorba de un produs din cadrul companiei Rowenta pe care nu trebuie sa il scapam din vedere, mentinandu-l printre preferinte. Cand vorbim despre caracteristicile care ne intereseaza la un aspirator: Rowenta Wet & Dry RU5053EH pret, putere de aspirare sau dimensiuni, producatorul s-a asigurat ca toate sunt in conformitate cu cerintele consumatorilor si noile implementari tehnologice in materie de aspiratoare.

Aspiratorul are o capacitate de stocare a prafului de 30 L, adica una extrem de mare comparativ cu alte produse din aceeasi gama si chiar acelasi producator. In acest fel, dispozitivul permite aspirarea unei mari cantitati de praf sau alte depuneri ce pot fi indepartate cu ajutorul sau prin intermediul tubului flexibil.

In acelasi timp, Rowenta Wet & Dry RU5053EH se remarca prin puterea de 1500 W a motorului dar si prin filtrele puse la dispozitie pentru a evita ingreunarea activitatii de aspirat: detine un filtru de spuma pentru aspirarea suprafetelor umede, pe care a fost folosit detergent, dar si unul pentru aspirarea suprafetelor uscate.

rowenta-wet-dry-ru5053ehProdusul de la Rowenta a obtinut un rezultat excelent la analiza acestui blog de profil, privind deopotriva eficienta si utilitatea sa. El este un aspirator ce va poate ajuta sa curatati o suprafata in timp util, fara efort si fara urme ramase. Facand abstractie de aceste detalii pretioase, un aspect pe care trebuie sa punem accent este dualitatea oferita de acest aspirator. Acesta poate efectua o aspirare atat umeda, cat si uscata. Prin aceste doua functii, se permite utilizarea sa in scop casnic, cat si profesional, in interiorul locuintei sau chiar si a autovehiculului. Latura moderna a produsului este determinata de designul minimalist si unic pe care il abordeaza. Are un exterior metalic, din inox. Acesta este predispus cu doua roti principale in partea posterioara si inca doua secundare, de dimensiuni mai mici, in partea anterioara.

Chiar daca este un aspect des intalnit in majoritatea aspiratoarelor, trebuie sa mentionam si precizia sa, precum si accesul usor la spatiile inguste prin intermediul duzelor de dimensiuni mici. Mobilitatea aparatului este sustinuta si de lungimea cablului de alimentare, ce poate acoperi o raza de aproximativ 7.6m. Manevrabilitatea este determinata de prezenta rotilor mentionate mai anterior, acestea permitand si schimbarea directiei.

Daca inca nu te-a convins pe deplin utilitatea acestui produs, poate ca functia de suflare a aerului o va face. Locuiti la casa si aveti o gradina in care frunzele au fost intotdeauna o problema in a fi indepartate? De ce sa ne chinuim sa le strangem cand putem pur si simplu sa le indepartam din locurile pe care dorim sa le accesam.

Daca informatiile oferite ti-au fost utile, nu ramane decat sa incerci aspiratorul si sa te convingi intr-un mod practic de efectivitatea sa. Alegerea magazinului corespunzator iti va permite si posibilitatea de returnare in cazul in care consideri ca nu era ceea ce cautai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *