mixer cu bol ieftin

Avantajele si dezavantajele unui mixer cu bol

Un mixer cu bol este o masinarie folosita in bucatarie pentru a reduce timpul pe care il petreci gatind. Atunci cand te decizi sa cumperi un mixer pentru bucataria ta, ai nevoie de ceva timp pentru a te gandi ce model sa alegi, din moment ce exista o varietate atat de mare de tipuri.

Sunt multe modele acoperite de zeci de pareri pozitive primite din partea utilizatorilor, moment in care ti se pare imposibil sa compari doua dintre ele stiind ca ambele sunt avantajate de anumite calitati.

Initial ai fi tentat sa alegi dispozitivul bazandu-se pe brand. Indiferent ca alegi un mixer cu bol ieftin de la Philips, Heinner sau orice alt producator cunoscut, trebuie sa pleci de la ideea ca fiecare dispozitiv are propriile sale puncte slabe.

Avantaje si dezavantaje mixer cu bol

Dimensiunea face parte din ambele tabere. Pentru multi este un avantaj faptul ca mixerul lor este voluminos, stabil si pot utiliza aparatul pentru un numar mai mare de alimente. Poti economisi foarte mult din aceasta cauza. Totusi, multi prefera un mixer obisnuit din cauza faptului ca au control deplin asupra amestecului.

Motorul puternic este un semn al eficientei mixerului. Il poti folosi asupra produselor alimentare cu compozitie foarte dura fara a sta cu grija ca aparatul ar putea functiona greu si s-ar putea bloca. Cu toate acestea, puterea motorului se masoara in watti, ceea ce inseamna ca numarul lor este direct proportional cu consumul de electricitate.

Functionalitatile si accesoriile sunt in totalitate de partea mixerului cu bol. Daca vreodata ti-ai imaginat un singur dispozitiv cu care poti amesteca, zdrobi, taia sau prepara diferite  alte alimente si mancaruri(paste, inghetata, shakeuri sau sucuri naturale), acum ai posibilitatea de a avea acel dispozitiv multifunctional chiar in bucataria ta.

Mixerele cu bol au o capacitate mult mai mare, cat si accesorii mai voluminoase pentru a putea amesteca fiecare ingredient pe care il pui in recipient. Ele sunt automatizate si nu e nevoie sa amesteci manual compozitia. Defectiunile vor fi tot mai rare, iar garantia de cel putin doi ani va fi mai mult decat suficienta pentru a te bucura de ajutorul din bucatarie in tot acest timp.

In principiu, avantajele sunt cele care predomina cand subiectul principal de discutie este insusi mixerul cu bol. Discutiile au mai putina relevanta. Convingerea va veni atunci cand vom avea propriul dispozitiv si vom fi constienti de timpul liber in plus pe care il putem dedica activitatilor care chiar conteaza pentru noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *