Banii ruleaza, dar lucreaza pentru tine

Banii ruleaza, dar lucreaza pentru tine

5. Nu uitati trucuri vechi

Nu deveniti atat de entuziasmati cu invatarea unor lucruri noi daca uitati unele dintre principiile vechii scoli care v-au dus la locul in care va afli astazi. Pastrez o foaie de calcul Excel cu cele mai importante lectii de viata pe care le-am invatat. Incerc sa ma intorc si sa le revizuiesc, asa ca nu uit lucrurile invatate. Oamenii fac aceasta greseala. Este bine sa o faceti o data sau de doua ori, dar nu continuati sa uitati trucuri vechi. Vreti sa fiti un cursant cu o singura greseala.

6. Pastrati-va  corpul sanatos

Sanatatea fizica este o necesitate. Indiferent cat timp si energie va puneti in afacerea dvs. si investiti, nu va puteti lasa sanatatea sa coboare.

Daca va permiteti sa va degradati sanatatea, este un parazit al productivitatii. Exista lucruri pe care le puteti proteja impotriva acestui lucru. De exemplu, proprietarii de afaceri pot plati pentru angajati sala de gimnastica. Aceasta este o modalitate excelenta de a mentine costurile de asistenta medicala si de ii face pe angajati sa se simta bine.

7. Daca aveti ceva de facut, nu asteptati pana la 90 de ani

Cei mai multi oameni asteapta intreaga viata pentru a face ceea ce vor, fara sa-si dea seama ca varsta lor se va strecura printre dorinte. Daca aveti un scop, indiferent de ce ar putea fi, fa-l acum. Nu este niciodata prea devreme sau prea tarziu. Nu asteptati pana la 90 de ani pentru a pune planul in actiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *