Biciclete pe alese

Desi nu se poate manca, bea, inhala sau intinde pe piele, bicicleta primita ieri de la Biciclop mi-a adus o bucurie imensa. Altfel nu puteam si eu sa ma strecor printre cele 300 de fete care au impanzit centrul orasului cu fuste colorate, fluturate de pe cele mai alese biciclete. Ca o fata ce sunt, datele ei tehnice mi-au trecut pe langa urechi. Pot doar sa va spun ca era colorata in verde si alb, iar in fata ghidonului avea un cosulet de toata frumusetea pe care cineva, nu spun cine, persoana draga si importanta, l-a umplut cu flori minunate si roz. Dar si mai bine o admirati singuri pe toate partile aici.

Urcata pe ea, ma simteam ca o regina pe tron, pentru ca intindeam bratele fara efort spre coarnele care se iveau de sub buchetul imens de care tocmai va vorbisem. Nici nu am crezut ca mersul pe bicicleta poate fi asa. Eu, o fata crescuta in Zalau, cu un pegas portocaliu pe care nu o sa-l uit niciodata si care mi se parea la vremea lui cel mai bun de pe pamant.

Asadar, iata-ma la Skirtbike, alaturi de biciclistele Bucurestiului. Unele pricepute nevoie mare , altele mai incepatoare ca mine. Toate frumos imbracate si dichisite de parada. Cu flori la palarie, pe fuste, pe ghidoane. O minune pentru ochi si pentru orasul asta gri care incet, incet devine tot mai prietenos pentru cei care se deplaseaza prin el pe doua roti. Mai ramane ca soferii sa intelega ca traficul e pentru toti, ca marlanii sa bage la cap ca o fusta fluturata nu e o invitatie, si ca noi toti sa pricepem ca duminica nu are rost sa ne grabim nicaieri.

Mostre de fericire, simpla si la indemana, aveti aici pe alese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *