Blocul minune – alt episod

Din seria “blocul facator de parastase”, astazi s-a mai intamplat o chestie misto. Sau nu chiar asa de misto.

Pe fatada blocului, in dreptul fiecarui geam este cate o bucata mare de sticla groasa, din aia verde-mat, cu sarma prin ea. Are cam 2.5 metri lungime si 0.5m latime. E un fel de parasolar.

Uite ca azi s-a desprins o bucata din aia de undeva de la etajul 5 si dupa ce a facut un zgomot infernal a cazut bucati in fata blocului. Se uitau oamenii ca la panarama. Din fericire n-a fost nimeni pe-acolo, deci n-a fost nici o drama.

Stau acu si ma gandesc ca bulina aia rosie vopsita pe usa blocului n-o fi degeaba, iar in caz de cutremur n-as vrea sa fiu pe-aici. Din fericire luni ma car din acest edificiu-minune si sper sa nu mai am de-a face cu el. Sincer vorbind e un pericol pentru trecatori si nimeni nu face nimic. Vad ca oamenii au inceput sa-l ocoleasca din ce in ce mai mult… cand bate un pic vantul e un adevarat hazard natural.

E un adevarat pericol pentru trecatori si , bineinteles, nimeni nu face nimic. Stau si ma intreb… daca se desprinde tencuiala de pe el si-i pica-n cap la un trecator, cine-i vinovat? Adicatelea, cine-i tras la raspundere ? Proprietarul apartamentului din dreptul caruia pica betonul, sau asociatia de locatari?

Solutia ar fi sa se repare blocul, nu sa se caute vinovati, dar cum nimeni n-are de gand sa faca nimic… macar sa stiu cum sta treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *