supliment-biobran

Care este compozitia suplimentului Biobran?

Beneficiile aduse de suplimentul Biobran sunt multiple si deja cunoscute la nivel national si international. Nu mai este un secret ca acest produs sprijina activitatea efectuata de celulele Natural Killer si lupta impotriva unor afectiuni, cu care se confrunta mare parte din populatia lumii, printre care se numara diabetul, diverse forme de cancer sau chiar unele afectiuni legate de sistemul imunitar.

Acest supliment nutritiv este 100% natural si se regaseste sub mai multe forme. Astfel, beneficiarii pot opta pentru un pachet de 2, 3 sau 4 bucati. Versiunile disponibile sunt Biobran 250 sau Biobran 1000.

Care este compozitia produsului Biobran?

Acest remediu este realizat din arabinoxilan, drojdie de bere, fosfat tricalcic, celuloza microcristalina, dextrina si amidon de porumb.

Arabinoxilan are capacitatea de a stimula sistemul imunitar; este utilizat inca din anul 1990 sub diverse forme. Se produce din fibra celulozica, ce are proprietate solubila in mediul lichid. Are abilitatea de a mari activitatea renumitelor celule Natural Killer intr-un timp foarte scurt. Astfel, cei care isi administreaza aceasta substanta pot creste cu pana 300% activitatea respectivelor celule, in doar doua saptamani. S-au realizat numeroase studii pe baza acestei substante, studii ce au demonstrat ca incurajeaza formarea de anticorpi. Astfel, pentru aceia dintre dumneavoastra care isi doresc sa lupte cu bolile si racelile din sezonul rece, suplimentul Biobran este principalul aliat. Este un supliment cu un efect rapid, care nu dezvolta intoleranta, astfel ca nu aveti de ce sa va faceti griji ca ar putea avea efecte adverse asupra organismului dumneavoastra. De asemenea, trebuie specificat ca nu prezinta contraindicatii si este folosit inca din cele mai vechi timpuri, in multe parti ale globului.

Drojdia de bere, administrata cu rol de ingredient in compozitia suplimentului nutritiv Biobran, regleaza tensiunea si colesterolul din organism si stimuleaza sistemul imunitar. Asa cum poti citi pe http://www.biobran.ro/, ea poate trata boli precum psoriazisul si combate obezitatea. Se foloseste si in tratamentul anticancer. Are avantaje si pentru sanatatea orala pentru ca poate curata tartrul si preveni aparitia cariilor.

Celuloza microcristalina este, la baza, un agent de incarcare, folosit adesea in compozitia suplimentelor nutritive; ingredientul este de origine vegetala si reprezinta in fond rezultatul amestecului dintre doua substante diferite.

Dextrina este o pulbere solubila in apa, care se obtine prin degradarea amidonului si are capacitatea de a impiedica absorbtia ingredientelor grase din alimentate. In acest fel, reuseste sa reduca nivelul colesterolului si sa mentina un echilibru al organismului.

Amidonul de porumb este un agent de ingrosare care nu contine gluten, astfel ca este foarte benefic pentru organism ; are un nivel scazut de calorii, ceea ce inseamna ca impiedica asimilarea grasimilor de catre organism.

Toate ingredientele din compozitia suplimentului nutritiv BioBran lupta pentru intarirea sistemului imunitar si sprijina activitatea celulelor Natural Killer. Acestea este si principalul motiv pentru care este un produs atat de popular in randul oamenilor din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *