Carucioare bebe – ce sa alegem de fapt?!

Sunteti in cautarea caruciorului ideal pentru prichindelul dumneavostra, dar nu aveti timp pentru a umbla in diferite magazine? Pe pagina noastra va prezentam o gama larga decarucioare bebe de calitate, la un pret accesibil fiecarui parinte. Cum copii petrec zilnic mult timp in carucioare pentru dormit sau pentru plimbari, aceste carucioare trebuie sa fie confortabile si sigure ca cei micuti sa aiba un somn lin si plimbari excelente.

Insa nici calitatea nu este un lucru de neglijat. Prin alegerea unui carucior de la companii faimoase ca DHS, Bertoni, Cosatto, Doucer dar si multe altele, puteti fi siguri dragi parinti, ca oferiti bebelusului un carucior de inalta calitate, unde siguranta si confortul micutiilor este pe primul loc. De pe site-ul nostu puteti comanda caruciorul mult dorit, la un buget adecvat tuturor parintilor.

Carucioare DHS

Compania DHS, se ocupa initial cu fabricarea de biciclete, dar in ultimii ani a inceput si pruducerea de carucioare pentru copii. Fiind o companie romaneasca, se bucura de o popularitate mai mare decat companiile straine, deoarece sunt mai accesibile parintilor ca pret, cel mai ieftin model costa numai 139 de lei.

In gama de carucioare DHS, sunt incluse 8 modele diferite. Printre modeluri se gasesc carucioare simple si carucioare pentru gemeni. Aceste tipuri de carucioare sunt stabile, rezistente dar cel mai importnat este ca sunt sigure si confortabile pentru copii. Toate modelurile sunt dotate cu sistem de pliere, astfel sunt perfecte pentru calatoriile cu masina, ocupand doar un spatiu mic.

Alegeti cu incredere un carucior DHS, si bucurativa de un carucior perfect achizitionat la un budget redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *