casute pentru gradina

Casutele de gradina, jucariile ideale ale copilului

Vara se instaleaza treptat,  iar copii se joaca din ce in ce mai mult timp in aer liber. Sigur ca trebuie incurajata aceasta activitate deoarece soarele si verdeata din gradina ne da energie si vitalitate iar cei mici sunt primii care trebui sa se bucure de beneficiile naturii. Jucariile ideale cu care copii isi pot petrece timpul liber vor fi adecvate spatiului si locatiei. In sezonul cald, alegerea ideala pentru cei mici sunt jucariile de gradina printre care enumeram si casutele pentru copii.

Constructii in miniatura din materiale usoare si colorate precum plasticul sau lemnul ii imbie pe copii la joaca si la educatie. Acestia vor imita comportamentul celor mari si responsabilitatea acestora in jocurile lor. Casutele de gradina pot fi jucarii comune pentru fratiori sau pentru amicii lor antrenandu-i la jocuri de grup, antrenandu-le imaginatia si creativitatea cat si comunicarea. Casutele pentru copii sunt echipate cu accesorii interesante de tipul ferestrelor, bancutelor, usilor, scaunelelor sau masutelor pe care copii le vor utiliza cu placere in joaca lor.

In functie de dimensiune si echiparea lor jucariile de gradina pot avea preturi variate intre 200 si 2500 lei, accesibile tuturor buzunarelor. Casutele de gradina pot fi comandate in pachete de jucarii cu aceeasi intrebuintare precum topoganele de gradina, balansoarele, leaganele. Datorita materialelor plastice utilizate design-ul le permite sa fie rotunjite la colturi astfel incat copilul este protejat in timpul jocului fara a exista pericolul de a se accidenta. Produsele comandate vin insotite de garantie din partea producatorului si au transport gratuit pentru comenzile din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *