galaxy s4

Cateva despre Samsung Galaxy S4

Dupa cum probabil deja stiti, pe 14 martie a fost prezentat la New York noul telefon Samsung Galaxy S4.

Prima data cand am auzit ca se lanseaza Galaxy S IV m-am intrebat: oare i-au pus si frigider? Sau macar un mic cuptor cu microunde? Deoarece sincer nu-mi mai trece prin cap ce dracu` pot sa-i mai puna sa-l faca mai performant, avand in vedere ca Samsung Galaxy S3 era deja un cutit elvetian cu procesor Quad Core.

Probabil am mai repetat in cateva randuri ca nu-s mare fan Apple, iar cu banii pe care-i dai pe S3 primesti mai multe decat de la un Iphone 5. Ei bine, acum ca a aparut Galaxy S4 sunt curios daca hipsterii o sa mai zica si de asta ca nu se ridica la nivelul fitzelor de iPhone.

Daca vreti un articol inept pe aceasta tema, aveti aici unul, scris de un jurnalist care nu ne dezamageste.

Mai dureaza probabil vreo luna-doua pana sa vedem “nava-amiral” a celor de la Samsung pe rafturile magazinelor mioritice si probabil un pic mai putin chiar pana sa-l vedem in mainile bisnitarilor din piete. Pana atunci, eu sincer as vrea sa-mi iau telefonul asta.

In alta ordine de idei, romanii sunt printre primii din Europa la frecventa cu care-si schimba telefoanele mobile si gadget-urile, deci probabil Samsung Galaxy S4 va ingloda in credite pe multi, mai ales cu criza asta care nu vrea sa mai plece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *