Ce inseamna improvizatie?

Uitam adesea ca ceea ce avem mai pretios suntem noi insine : trupul, mintea sufletul, forta slabiciunea , ceea ce ne dorim , ceea ce speram si mai ales ceea ce putem crea. Pentru mine a fost o revelatie ca daca ai curajul sa le folosesti si sa fii tu insuti poti sa faci o sala intreaga sa rada din tot sufletul!

La inceput  au fost primele sedinte dupa preselectie, confuze, in ceata cand inca nu aveam incredere si nu stiam…. si au urmat  acele cateva momente de destainuire care leaga oamenii prin impletirea dorintelor… ne-am adunat in cerc, pe jos si am impartasit cu emotie ce anume ne dorim, ce asteptari avem si ……am pornit in descoperirea tainelor improvizatiei.

A fost locul unde ne-am strans si ne-am simtit protejati  deoarece actorii  ne-au  invatat cum sa cream un spatiu, un tablou, o poveste , un cantec dar mai presus de toate ne-au invatat ca in improvizatie cel mai important este sa te simti bine si ca“atunci cand gresim sa o dam in plin”.

Impreuna am materializat niste idei indraznete si cel mai mult m-a bucurat sentimentul “oceanic” pe care l-am avut dupa ce am dat un spectacol: ca poti sa fii pretuit pentru ceea ce esti , pentru ca improvizatia inseamna sa te arati asa cum esti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *