repararea frigiderelor

Ce modele de frigidere exista pe piata la momentul actual?

In orice locuinta personala trebuie sa existe cel putin un aparat frigorific, indiferent de tehnologia pe care o propune sau de cat de des gatesc membrii familiei respective. Pentru a efectua o alegere inteligenta trebuie sa stim care sunt modele de frigidere populare pe piata, mai ales ca si-au pierdut din valabilitate informatiile pe care le stiam din perioada copilariei. In trecut lucrurile stateau destul de simplu avand in vedere faptul ca intregul sistem de racire era alcatuit dintr-un frigider comun si o lada frigorifica adiacenta, care ar fi ajutat la congelarea unei cantitati semnificative de alimente perisabile. In continuare vom vorbi despre cele mai comune modele care acapareaza in ultimul timp stocurile magazinelor de specialitate, pe care le puteti achizitiona intr-o gama variata de preturi.

Modelul clasic este cel cu o singura usa, care nu prezinta vizibilitate asupra continutului si detine o usa interna pentru congelator, componenta integrata in designul frigiderului. Bineinteles, exista si modele care nu dispun de congelator, insa sistemul 2 in 1 este practic pentru optimizarea spatiului liber din cadrul unei bucatarii. Avantajele practice ale frigiderului clasic sunt fiabilitatea, mobilitatea si accesibilitatea. Daca nu aveti la dispozitie foarte mult spatiu si doriti sa achizitionati aparatura frigorifica de calitate, dar care poate fi intretinuta cu usurinta, versiunea clasica este solutia optima. Specialistii in repararea frigiderelor de la Service Frigo recomanda calduros acest tip de aparatura frigorifica deoarece investitia financiara initiala este destul de redusa.

Pornim cu avant spre clasa frigiderelor mai performante, atat prin specificatii tehnice, cat si si prin design. In ultimul timp, frigiderele cu doua usi au devenit modele preferate de familiile numeroase, deoarece incorporeaza un spatiu mult mai amplu de depozitare. Fiind compartimentat eficient, acesta este impartit in functie de doua zone de acces. Pe de-o parte avem frigiderul propriu-zis, care expune un design personalizat in functie de brand, iar pe de alta parte avem congelatorul cu mai multe rafturi, in care puteti depozita produsele perisabile pentru o perioada mai indelungata de timp.

Strategia tehnica a acestui model este mult mai practica, deoarece aveti acces separat la cele doua segmente, iar in acest fel posibilitatea de deteriorare a unui compartiment nu atrage dupa sine si lipsa de functionalitate a celeilalte componente. Mai mult decat atat, majoritatea echipelor de tehnicieni din firmele de reparatii pentru vitrine si camere frigorifice detin suficienta experienta de manevrare, reconditionare si mentenanta a acestor produse, astfel incta este imposibil sa nu gasiti o mana de ajutor la preturi foarte bune.

Versiunea Side by side urmeaza modelul frigiderului american, ale carui usi se deschid facil pe verticala. Pe latura stanga este montat de obicei congelatorul, in timp ce partea drepta este destinata frigiderului. Dimensiuna cuprinzatoare a acestui tip de frigider reflecta si un volum foarte mare, care poate ajunge cu succes la 500 de litri. Atat congelatorul cat si frigiderul dispun de acelasi spatiu, insa fiecare segment pezinta dotari specifice. Aceste functii adiacente va simplifica dumneavoastra procedurile de intretinere si mentenanta, un exemplu elocvent fiind prezenta sistemelor de racire tip „No Frost”. In concluzie, nu conteaza intr-o masura definitorie modele existente pe piata, ci modul in care fiecare dintre acestea reuseste sa se plieze nevoilor dumneavoastra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *