Ce noutati aduce Fifa 2016?

Cei de la Electronical Arts continua sa aiba ca obiectiv anual, producerea si imbunatatirea fiecarei versiuni de Fifa. A fost lansat de curand un trailer oficial al jocului dar si alte videoclip-uri in care sunt prezentate in detaliu toate imbunatatirile aduse jocului, de la grafica foarte evoluata, pana la sunetele precise menite sa ofere un caracter realistic jocului.

Un important detaliu este dat de aspectul fizic al jucatorului. Pentru perfectionarea acestui lucru s-a recurs la scanarea mai multor fotbalisti, astfel incat orice mic indiciu sa fie reprodus si recreat cat mai fidel in Fifa pentru a oferi gamerului o experienta cat mai placuta.

Pe langa asta, au mai fost adaugate o multitudine de stadioane ce nu si-au facut aparitia in ultimele editii ale jocului. jocuri cu zombieMai mult de atat, Bundesliga a fost licentiata si o sa fie regasita in egala masura cu alte campionate mari precum Seria A, Primera Division sau Premier League. Imbunatatirea gameplay-ului este un aspect important de care producatorii au tinut cont in realizarea Fifa 2016. Se pune foarte mare accent pe introduceri, pe pozitia jucatorului in teren, pe fiecare actiune, faza de defensiva sau ofensiva. De asemenea, nu lipsesc nici tacticile, trick-urile si animatiile pe care jucatorii le abordeaza in functie de situatie.

Un feature care ar putea fi pe placul multor pasionati este implementarea fotbalului feminin, lucru ce constituie o premiera in jocurile de acest gen. Au fost introduse numeroase nationale de fotbal feminin, nu mai putin de 12, acestea fiind(in ordine alfabetica): Australia, Brazilia, Canada, China, Anglia, Franta, Germania, Italia, Mexic, Spania, Suedia si SUA. Chiar daca aceasta adaugare se considera un accesoriu sau un lucru pus doar cu scopul de a evidentia o inovatie in lumea gamingului, jucatoarele sunt foarte bine realizate, in egala masura cu orice alt caracter, atat din punctul de vedere al comportamentului, al atitudinii, cat si al aspectului fizic.

Fifa 16 va fi lansat in SUA si Canada pe data de 22 septembrie 2015, iar pe 24 se va putea achizitiona si in Europa, America Centrala si de Sud, Asia si Australia, urmand sa-si faca aparitia pe tot mapamondul. Va fi disponibil atat pentru PC, cat si pentru console(Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 si Xbox One). Varianta demo a jocului se preconizeaza a fi lansata pe data de 9 septembrie 2015. Pretul acestui joc poate sa porneasca de la 40 lire, aproximativ 250 de lei in Romania, acesta urmand sa scada in timp pe masura ce magazinele vor aplica reduceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *