Ce preturi au inchirierile de apartamente in complexele rezidentiale?

In Bucuresti numarul complexelor rezidentiale a crescut, acestea oferind nu doar apartamente de vanzare ci si de inchiriat. Dar cat costa sa locuiesti in cadrul unui apartament de lux si cine isi permite sa plateasca o astfel de suma?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare trebuie sa stiti ca pretul apartamentelor difera de la complex, la complex, iar pentru 2 camere in zona Militari in cadrul complexului rezidential de acolo, cea mai mica suma incepe de la 250 euro. Nu este un pret exagerat asa cum poate multi dintre dumneavoastra s-a fi asteptat. Conditiile de trai sunt deosebite, statia de autobuz este foarte aproape, iar zona este foarte linistita, aflandu-se putin in afara zarvei din oras.

Cu cat sunt situate mai central, preturile pentru apartamente in general cresc considerabil. In cadrul unui complex rezidential, un chirias poate plati suma de 750 de euro pentru 3 camere cu un living de 26mp si dormitoare de 24mp si de asemenea doua bai, apartamentul fiind complet mobilat si utilat. Foarte important de stiut este faptul ca toate echipamentele casnice precum si mobilierul din cadrul apartamentelor de lux sunt de cea mai inalta calitate si au un design modern si elegant.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre preturile apartamentelor din cadrul complexelor rezidentiale de lux, in special pentru Asmita Gardens preturi, nu ezitati sa ne contactati. Asmita Gardens este cel mai mare proiect rezidential din Romania, situat in zona Tineretului ce ofera apartamente spre vanzare sau inchiriere la un pret excelent.

6 gânduri despre “Ce preturi au inchirierile de apartamente in complexele rezidentiale?

    1. Nu asa se face SEO, domnule arhitect Adace Dan Stefan. SEO se face prin munca si investitie. Articolul devine mai interesant dupa ce il cititi!

  1. 250 euro nu e scump ? poate pentru tine ca iti permiti. vezi cat e salarul mediu, cat se da intr-o luna pe mancare in Romania si apoi mai vorbim.

  2. Preturile in Bucuresti cred sunt accesibile tinand cont de dezvoltarea orasului, foarte diferite de cele din Cluj care in momentul sosirii studentiilor izbucnesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *