cizme de dama

Ce spune incaltamintea despre noi?

Ce raspuns ai da la intrebarea “la ce te uiti prima data”? Trecand peste cazul particular in care esti intrebat acest lucru despre o persoana de sex opus si extrapoland la nivelul intregii societati, vei fi nevoit sa recunosti ca unori vei judeca infatisarea cuiva (si chiar pe el ca individ),  cu precadere prin prisma articolelor vestimentare pe care le poarta.

Imbracamintea este cea care ne incadreaza intr-o categorie sociala sau alta, exista de altfel un adevarat cod in acest sens. Poate cel mai de impact element in vestimentatia unei persoane este incaltamintea. Imagineaza-ti ca intalnesti pe cineva imbracat la patru ace, cu pantofi scalciti si prafuiti. Care este impresia pe care ti-o lasa? Nu ar fi parca mai acceptabila varianta invers?

Pantofii au darul acesta misterios de a da valoare sau a cobori pe cineva in ochii celorlalti. Alegerile in materie de pantofi eleganti, cizme de dama dedicate sezonului rece ori sandale primavaratice spun multe despre preferintele tale si in alte domenii, despre gust, ofera indicii despre alegerile pe care le-ai putea face si in alte domenii, despre tine ca persoana.

Atentia unei persoane atunci cand intalneste pe cineva nou este sa il masoare “din cap pana in picioare”, ceea ce inseamna ca vom pune in mod inconstient accident pe zona capului si a picioarelor atunci cand evaluam infatisarea cuiva.

Atunci cand alegem pantofii, exista o regula a echilibrului. Desi combinatiile inedite functioneaza la unele persoane, totusi ca regula generala imbracamintea sport presupune incaltarea unor pantofi sport, iar incaltarea unor pantofi eleganti la imbracaminte mai serioasa. Alegerea potrivita presupune simt estetic innascut, insa acesta se poate educa in timp prin exemplele oferite de multitudinea de pictoriale si recomandari din publicatiile de profil.

De asemenea, in prezent exista o multime de site-uri care comercializeaza incaltaminte online si de unde va puteti inspira, comparand diferitele modele incluse in oferta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *