Ce trebuie sa stii despre rent a car

Indiferent de motivul pentru care trebuie sa te deplasezi intr-o alta locatie, indiferent daca ai sau nu un autoturism personal, acum nu trebuie sa-ti mai faci griji in legatura cu acest lucru. Poti folosi o masina de inchiriat pe orice perioada de timp vrei iar daca ai nevoie poti beneficia si de servciile unui sofer profesionist care te va duce la destinatia dorita in conditii de maxima siguranta.

Poate te intrebi de unde poti inchiria o masina?

Asa cum si in alte domenii totul se afla intr-o continua dezvoltare, si in domeniul autoturismelor se fac mari progrese. Asadar, au fost infiintate firme care ofera masini de inchiriat pe diferite perioade de timp la preturi accesibile, oricarui client, indiferent de nationalitate. Deci daca esti in trecere prin Bucuresti sau o sa mergi intr-o calatorie, poti evita aglomeratia de la mijloacele de transport in comun si te poti bucura pe timpul traseului parcurs de confortul oferit de autoturismul pe care il inchiriezi.

Ce trebuie sa stii inainte de inchiria o masina?

Pentru inchirieri masini trebuie sa indeplinesti anumite conditii de aceea este nevoie ca inainte sa citesti termenii si conditiile si sa confirmi acceptarea contractului pe care urmeaza sa-l semnezi. In orice contract trebuie sa fie mentionate urmatoarele conditii:

– Clientul care inchiriaza un autoturism trebuie sa aiba varsta de 21 de ani si permis de conducere valid de minimum 1 an;
– Tarifele pentru masini de inchiriat sunt calculate in Euro iar in momentul livrarii autoturismului este nevoie de o garantie care se calculeaza in functie de clasa masinii inchiriate. Aceasta suma va fi inapoiata clientului in momentul recuperarii autoturismului in stare buna de functionare, cu toate documentele si accesoriile din dotare. In cazul in care au avut loc distrugeri in interiorul sau exteriorul autoturismului sau au fost pierdute documente sau chei , garantia nu va mai fi returnata. Un alt motiv pentru care garantia nu se mai returneaza este ca masina sa fie returnata de catre client inainte de expirarea termenului de inchiriere prevazut in contractul semnat;
– Predarea autoturismului inchiriat se face la locul, data si ora mentionate in contractul de inchirieri auto, fara alte costuri suplimentare. Autoturismul trebuie sa fie predat exact in starea in care se afla in momentul inchirierii, in cazul nerespectarii acestui lucru, se vor percepe anumite taxe.

Sper ca aceste informatii iti vor fi folositoare in cazul in care o sa fii nevoit la un moment dat sa apelezi la serviciile firmelor de inchirieri auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *