Am aflat o reteta de curand, o sa-mi ziceti ca nu e cine stie ce, dar eu acum am incercat-o si a iesit minunat.
Am pus asa, vreo 20 de champinioane
3 cartofi potriviti
3 cepe
2 radacini de pastarnac
Ciupercile le-am taiat in cuburi mici, cepele si cartofii doar le-am curatat si le-am lasat intregi, iar pastarnacul l-am crapat in cateva bucati. Le-am fiert pe toate la foc potrivit, dar abia le-am acoperit de apa, nu am umplut oala. Si cand s-au inmuiat, si apa a scazut binisor, le-am pasat si am condimentat supa cu piper.
Atentie, ceapa am aruncat-o dupa fierbere, nu am pasat-o, si nici toate bucatile de cartof si pastarnac, ca sa nu iasa prea groasa supa.
A fost delicioasa, desi trebuie sa recunosc, reteta am scris-o rapid in timp ce fierbeam prima mea supa de acest fel. Si cand a fost sa o mananc, am pus un cub mic de unt in farfurie si o lingura de smantana. Dar voi puteti sa incercati si fara, daca mancati foarte light