Cel mai bun mod de a face SEO pentru site-urile cu afaceri mici

Cel mai bun mod de a face SEO pentru site-urile cu afaceri mici

S-ar putea sa va ganditi ca, in calitate de mica afacere sau pentru cineva cu un site web mic, nu aveti sanse in clasamentul motorului de cautare in comparatie cu concurentii dvs. mai mari. Dar nimic nu putea fi mai departe de adevar.

De fapt, ca o afacere mica, aveti de fapt un avantaj considerabil fata de monstrii din industria dvs. Intr-un interviu detaliat cu Josh Earp, ca parte a programului SMMA, am de gand sa impartasesc cu dvs. cum sa obtineti acea realitate sociala si organica, care sa ajunga la afacerea dvs., pentru a reusi in motoarele de cautare – si dincolo.
__

Stabilirea scenei pentru succesul SEO

Deci, pana acum aveti deja o intelegere de baza a modului in care SEO functioneaza pe scurt. Traficul ecologic ajunge la motorul de cautare, oamenii efectueaza cautari si vin pe site-ul dvs. unde se intampla tranzactia.

Si pe site-ul dvs., aveti site-urile dvs. de social media – Twitter, Instagram, Snapchat, Facebook si asa mai departe. Pe masura ce acestia aterizeaza pe site-ul dvs., ei vor fi, de asemenea, condusi pentru a verifica profilurile dvs. de mass-media sociale – deci, daca au o intrebare, este posibil ca acestea sa nu completeze formularul Contactati-ne de pe site-ul dvs., .

Retineti ca acest trafic organic reprezinta persoane care cauta in mod activ ceea ce aveti de oferit. Deci, ce inseamna acest lucru pentru dvs. in ceea ce priveste SEO? Aceasta inseamna ca, mai degraba decat sa se bazeze exclusiv pe motorul de cautare pentru a furniza trafic, aveti acum un „plan de atac” multiplu, folosind cele mai populare sisteme de social media, pentru a ajunge la distanta si a comunica cu baza de clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *