Cel mai bun scaun auto

Cele mai bune scaune de masina pentru bebelusi au acum preturi accesibile

Atunci cand calatorim cu masina, cu siguranta nu dorim ca micutul nostru sa nu aiba vreo problema. Mai mult decat atat, dorim sa stea confortabil pe tot parcursul calatoriei. In acest caz ne sunt puse la dispozitie diferite scaune auto pentru bebelusi, care mai de care mai inovative si mai utile.

Insa care sunt cele mai bune scaune auto pentru bebelusi si la ce caracteristici trebuie sa fim atenti atunci cand achizitionam unul?

Cu siguranta, orice parinte are in vedere protectia micutului indiferent unde se afla acesta, iar cel mai bun scaun auto pentru bebelusi trebuie sa prezinte un sistem de prindere modern, care se traduce printr-un ham si diferite centuri care sa fixeze pozitia corporala a micutului.

Mai mult decat atat, trebuie sa avem grija pe ce dam banii, deoarece multe astfel de scaune nu sunt compatibile cu toate banchetele masinilor, iar aici trebuie sa avem grija ca exista compatibilitate si un sistem universal de constructie al acestuia.

Cum ramane cu starea de bine si confortul? Aici atentia noastra ar trebui atintita spre scaune de masina care sunt concepute dintr-un material bun, care nu permit incalzirea corporala brusca a copilului si care ii ofera acestuia o pozitie in sezut corecta, pentru a nu-i cauza probleme la coloana vertebrala, care si asa este fragila in primele luni din viata.

Cum ramane cu greutatea si varsta maxima admisa? Un scaun auto bun pentru bebelusi ar trebui sa aibe o greutate redusa, pentru a putea fi transportat oriunde si oricand fara dificultate, iar varsta maxima admisa sa fie cat mai mare posibila. Pentru a nu mai crea suspans, va vom prezenta in continuare cateva modele care merita luate in seama cu desavarsire, si care au un raport calitate-pret excelent comparativ cu materialul si constructia lor.

Cybex Sirona Plus Isofix a luat chiar si un premiu in ani trecuti in materie de siguranta si sistem, fiind compatibil cu foarte multe tipuri de masini, indiferent de clasa acestora. Spatarul este ajustabil in nu mai putin de 7 pozitiii, iar pernuta frontala asigura ca protectia copilului dumneavoastra este dusa la superlativ. Este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 1 luna si 4 ani si o greutate de pana la 18 kg.

Scaunul auto Kiddy Pheonix Fix Pro 2 este si el un scaun auto pentru copii care a primit un calificativ mare in ceea ce priveste siguranta si eleganta. Sistemul de prindere este foarte eficient, iar montajul sau se poate efectua cu usurinta, iar in cazul unui pericol perna antiimpact are rol de atenuantor, lucru care face toti banii. Este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 9 luni si 4 ani, cu o greutate intre 9 si 18 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *