Cine suntem noi?

Asa cum sugereaza si numele, echipa „We Love Cremsnit” este compusa din oameni creativi, avizi de noutati, care sunt gata sa ofere cititorilor oportunitatea de a discuta pe marginea unor subiecte de actualitate. De cate ori nu v-ati simtit agasati de portalurile online de lifestyle care se plafoneaza in postari fara substrat?! We Love Cremsnit este munca de zi cu zi a unor oameni dedicati, pasionati de jurnalism, care selectioneaza cu atentie cele mai interesante topic-uri ce merita dezbatute intr-o comunitate joviala si activa.

Ne dorim sa fim sursa dumneavoastra de informare, portalul care va poate raspunde prin posturile sale la orice intrebare care va macina. Poate ca aveti dubii in privinta unor dispozitive electronice care abia ce au fost lansate pe piata sau doriti sa cititi sfaturi de actualitate care va pot ajuta sa va imbunatatiti stilul de viata si dieta. Comunitatea noastra online este deschisa pentru orice persoana, iar din aceasta cauza incercam zilnic sa oferim diversitate si calitate.

Suntem interesati si captivati de subiectele de „lifestyle”, de prezentarea celor mai atragatoare destinatii de vacanta, insa avem si momente cand atentia noastra se indreapta spre aria IT, de unde va aducem recenzii si recomandari de produse. Un blog universal nascut din initiativa a doi tineri jurnalisti, plini de viata, care vor sa faca din mediul online un cadru prietenos si un sprijin informativ pentru utilizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *