gazon sintetic

Constructii de terenuri sintetice cu fonduri europene

Intrucat s-a constientizat ca viitorul in ceea ce priveste sporturile il reprezinta gazonul sintetic, cu avantajele sale enorme in sens de raportul pret / calitate, costuri de intretinere si posibilitate nelimitata de utilizare, acum e posibil ca inceperea unei asemenea afaceri de constructie a unui teren de fotbal cu gazon sintetic, a unui teren de tenis cu camp de zgura, sau constructia unei zone de agrement recreationale sa se poata realiza si cu fonduri europene nerembursabile. Uniunea Europeana vine in ajutorul intreprinzatorilor care vor sa dezvolte asemenea afaceri si ii ajuta sa faca primul pas.

Trebuie mentionat ca fondurile europene nerambursabile se acorda pentru proiectele ce presupun lucrari de constructii de baze sportive, dar si dotarea bazelor sportive cu diferite accesorii, cum ar fi nocturna, gazon artificial, sau alte lucrari care imbunatesc conditiile, in concordanta cu standardele europene.

Printre activitatile eligibile in acest sens, se numara achizitia de baloane perostatice in vederea acoperirii terenului de fotbal cu gazon sintetic, a terenului de tenis sintetic sau pe zgura, astfel incat ca silicitantul sa poata utiliza la randament maxim terenul de sport acoperit sau in aer liber, in concordanta cu normele in vigoare din Uniunea Europeana. De asemenea, fondurile europene se mai pot acorda si pentru terenurile de fotbal acoperite cu prelate pe stucturi metalice de tip cort.

Accesarea de fonduri europene nerambursabile se face foarte usor, fara mari batai de cap.  Se recomnda apelarea la firme de consultanta profesioniste in ceea ce priveste accesarea de fonduri europene, sau, si mai indicat, sa se incheie contracte cu firme de consultanta care sa fie avizate in acest domeniu, si sa aiba specialisti recunoscuti in atragerea si derularea de proiecte in ceea ce priveste constructia de terenuri sportive, terenuri cu gazoane artificiale, terenuri cu gazon multisport sau de piscine dedicate activitatilor de agrement.

va invitam sa ne vizitati site-ul de prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *