Copii rapiti sau inteligenta rapita?

Lumea inca nu stie sa faca diferenta intre mit si realitate si de aceea ne trezim cu oameni atacati pe strada. E vorba, evident, despre noua isterie nationala aparuta recent si care nu le da pace cetatenilor cu simt civic: copii care dispar si reapar apoi mai slabi cu 10 kile si cu mult spatiu de depozitare in carcasa.

Asa cum era si de asteptat, toti prostii vorbesc despre rapiri din auzite si cam atat. Unul singur n-a vazut cum un copil era varat intr-o masina de niste indivizi dubiosi. Ce intuiesc eu e ca daca intr-adevar cineva ar vedea asa ceva, s-ar caca prea tare pe el casa ii mai arda de povesti la gura bidonului de Noroc.

Dupa succesul nemarginit al ambulantei negre ce a curatat autostrada Bucuresti – Pitesti, acum revine partea a II-a, multiplicata. Ambulantele din Bucuresti si nu numai sunt doar niste falsuri grosolane in care se ascund traficanti de organe ce vor sa-ti ofere “asistenta medicala.” Ambulanta neagra a fost ceva dovedit? Evident, n-ati vazut ca nu sunt copii si oameni nebuni pe autostrada? I-au luat pe toti de acolo, au lasat doar prostituatele.

Esti luat la bataie daca intrebi de adrese pe strada si masina ta va fi atacata cu pietre si bate daca esti sofer de ambulanta si cineva apeleaza la serviciile tale ca i s-a facut plodului rau. Pai daca va e frica, la ce mai sunati dupa ambulante? Jucati alba-neagra? Nu prea le am eu cu medicina (probabil ca sunt altii din sistem care stiu mai putin ca mine), dar ce dracului pot sa faca niste traficanti cu organe de copii? Nu sunt cumva prea putin dezvoltate pentru folosire? Sau sunt canibali? [Da, aici se presupune ca se preleveaza organe pentru copii de aceeasi varsta, dar organismele lor sunt suficient de puternice pentru a face fata unui transplant? N-am auzit de astfel de cazuri asa ca presupun ca nu].

Ca fapt divers, legendele astea domnesc inca de pe vremea cand era fata mare, fraza in care expresia are sens propriu. Inca un monument de prostie ridicat de incultura societatii. Respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *