Machiaj

Cosmeticele sanatoase

Cred cu tarie in tot ce e natural. Cred ca suntem facuti sa functionam cel mai bine cu cat mai multe lucruri luate din natura, cat mai aproape de forma lor pura. Si daca tot ma intereseaza ce bag in gura, de ce sa nu imi pese si de ce pun pe buze, de exemplu? Oricat ne-am feri de superficialitati, trebuie sa recunoastem ca putin machiaj pe ici pe colo, e aducator de vesti bune cand te privesti in oglinda. Nu putem impleti toate cosite de grau pana la brau, nu putem avea toate obraji rosii din nastere, si cele mai multe dintre noi nu avem buzele ca zmeura cand ne trezim dimineata. Dar, putem imbunatati pachetul de baza cu optionale aflate foarte la indemana.

In natura. Poate ca nu sunt pregatita inca sa zdrobesc singura niste cirese, ca sa imi colorez zambetul cu zeama lor, dar cand vine vorba de ingrijire, am intrat pe acest drum fara intoarcere, al cosmeticelor naturale.

Am gasit aici o sursa de ajutor si mi-am comandat cateva produse, cu care incerc sa ma imprietenesc acum.

Shamponul solid mi-a dat ceva de furca trebuie sa recunosc, desi uleiul de cocos din el, uleiul de ricin, untul de cacao si cel de avocado, m-au convins ca sunt pe calea cea buna. Sau se poate sa fi fost uleiul de masline si galbenelele trecute si ele la ingrediente, dar cine sa le mai tina socoteala? Nu va mai spun de sapunul cu portocale cu uleiuri o mie, cat de minunat este si cum te ia in brate cu aromele lui. Multe si simple si naturale.

In contrapartida, va las aici un material despre neajunsurile cosmeticelor industriale. Mai ca imi vine sa renunt la rimel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *