covorase-auto

Covorasele auto – o necesitate

Covorasele auto sunt indispensabile oricarui autovehicul. Acestea au rolul de a proteja materialul de pe podeaua masinii, si nu neaparat de mizeria care se ia pe pantofi atunci cand vremea este urata, ci si pentru protejarea de-a lungul timpului.

Aceste covorase auto sunt foarte utile in special pe timp de ploaie sau in zone cu mult praf, permitand detinatorului autovehiculului sa le spele mult mai usor decat daca ar fi trebuit sa spele materialul de pe podeaua vehiculului.

Covoarele auto sunt comercializate intr-o varietate de materiale, insa majoritatea sunt facute din cauciuc fiindca sunt flexibile si pot fi spalate cu usurinta. Acestea sunt realizate din cauciuc dur si ofera o aderenta foarte buna oricarui tip de pantof. Pe langa faptul ca ofera o buna aderenta, ele se potrivesc perfect interiorului masinii pentru a evita disconfortul in timpul sofatului.

Nu toate covorasele sunt din cauciuc. Autovehiculele de lux sunt dotate cu covorase din piele, lana sau alte materiale putin mai sofisticate. Insa cei ce au astfel de covorase, au si masini scumpe si nici nu le folosesc prin zone pline de mizerie. Iar daca merg cu autovehiculul prin zone prin care se pune mizeria pe talpa, cu siguranta nu isi fac griji in privinta banilor pentru a duce masina la o spalatorie auto.

Chiar sunt necesare covorasele auto?

Da, sunt niste accesorii de baza pentru orice autovehicul. Tocmai de aceea orice masina dispune de covorase, atat pentru locurile din fata, cat si pentru pasagerii din spate.

De unde cumparam covorase auto?

Aproape orice magazin fizic de piese auto comercializeaza si astfel de produse. Insa majoritatea amgazinelor de piese auto tind sa vanda produse originale, de la producator.

Magazinele de accesorii auto in schimb vin cu o varietate mai mare de covorase, avandu-le sortate dupa categorie (piele, cauciuc, sintetice etc).

Daca va e teama sa comandati online si preturile din magazinele fizice vi se par cam ridicate, atunci mai ramane varianta targului auto. In aproape orice targ auto se gasesc si tarabe cu astfel de covorase, care mai de care mai diverse si mai interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *