Calorii

Cum calculam caloriile?

Eram curioasa zilele astea ce va impinge pe voi in fata farfuriei, ce va face sa intindeti mana dupa fructul oprit, sa-i zicem asa, daca vorbim de o gustarica la miezul noptii intr-o luna de dieta. Si-am pus aici in dreapta un sondaj, tocmai ca sa aflu ce se ascunde in spatele deciziei de a mai infuleca o felie de tort, desi e a doua, si nici macar nu s-a strigat darul.

Si surpriza, cele mai multe pareri stranse pana acum vor sa ma faca sa cred ca de fapt, oamenii mananca, domnule, doar pentru ca pur si simplu nu vor sa le piara specia. Asta ii face sa isi croiasca un plan temeinic si sa nu se lase nemancati nici intr-o zi. M-a infundat si rasul. Adica, eu am pus optiunea asta de raspuns, intr-o doara. Pentru cei care nu au neaparat o slabiciune pentru mancare, dar sunt constienti ca daca nu inghit ceva peste zi, la un moment dat se usuca si mor. Si cand colo, toti intr-un gand, s-au grabit sa bifeze, ca de fapt, noi nu.. noi nu mancam pentru ca nu ne stim limitele, sau pentru ca nu mai putem sa ne abtinem in fata spaghetelor astora care miros de-ti muta nasul. Nu, noi mancam doar ca sa ne asiguram ca traim si maine.

Un gând despre “Cum calculam caloriile?

  1. nu credeam ca este posibil sa calculezi cu asa mare strictete caloriile din farfurie, pana a aparut proba contractie, si mai exact, cand sora mea s-a apucat de o dieta stricta. se poate 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *