fier de calcat Philipsa

Cum iti poti alege un fier de calcat

Alegerea unui bun fier de calcat ar trebui sa se faca in functie de nevoile voastre. Avand aceste nevoi in vedere, veti vedea ca alegerea celui mai potrivit fier de calcat nu va mai fi o problema. Exista o multime de fiare de calcat dintre care puteti alege. In cele ce urmeaza va voi prezenta care sunt cele mai indragite fiare de calcat din tara noastra. Acestea au un raport pret-calitate excelent si sunt exact ce aveti nevoie pentru a va calca rufele foarte bine.

Tefal AquaSpeed este un astfel de fier de calcat. Acesta este considerat a fi unul dintre cele mai bune de la noi din tara. Avand o putere de 2600 de W, acest fier de calcat reuseste sa atinga temperatura maxima intr-un timp destul de scurt. El va reusi sa genereze 180 de g de abur pe minut. Trebuie sa mai stiti ca acesta are niste finisaje de exceptie, iar sistemul anti picurare previne eventualele scurgeri de apa. Nu veti avea de aface cu aparitia petelor pe hainele voastre.

Alte fiare de calcat foarte indragite

Un alt fier de calcat foarte indragit este Tefal Pro Express. Acest fier de calcat cu talpa ultragliss este o statie de calcat cu o putere de 2200 W. Rezervorul detasabil de 1,6 litri este capabil sa produca 120 de grame de abur continuu. Calcarea oricaror haine va fi realizata indiferent de material. Veti mai vedea ca gradul de sifonare va fi unul foarte redus. Talpa SteamGlide este ideala pentru orice tip de tesatura. Datorita talpii, acest fier de calcat gliseaza foarte usor. Lucrurile pe care le mai intalniti la acest fier de calcat sunt sistemele auto-curatare si cele anti-calcar.

Cei de la Philips produc si ei niste fiare de calcat de calitate. Ele se lauda cu o putere de 3000 de W si un rezervor incapator de 0,33 de l. Aceste caracteristici ofera capacitatea de a produce 210g jet de abur pe minut. Daca sunteti in cautarea unor fiare de calcat profesionale, atunci nu ar trebui sa omiteti acest produs. Veti constata ca ati facut o alegere foarte buna si cu siguranta veti putea sa va bucurati de rezultatele obtinute. Sistemul de calcar si cel de auto-curatare sunt si ele intalnite la acest aparat. Talpa T-ionicGlide este ideala doarece va oferi acestui fier de calcat o rezistenta sporita la zgarieturi. Fierul vostru de calcat va avea o durata mai lunga de viata, utilizarea produsului fiind mult mai facila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *