polizor unghiular

Cum sa tai o foaie de metal cu un polizor unghiular si sa reglezi comutatorul de limitare a presiunii

Pentru a taia o foaie de metal cu un polizor unghiular, vei avea nevoie de un polizor unghiular de aproximativ 4 inchi, lama de taiere, masca de fata si salopete de protectie, precum si manusi de lucru, protectie de urechi si ochelari de protectie.

Un polizor unghiular poate fi folosit pe diferite materiale, cum ar fi metalul, placile, pavelele si mortarul. Functiile sale includ slefuirea, taierea, lustruirea si ascutirea materialelor in functie de aplicatie. Pentru a taia tabla, obtine o lama de taiere si fixeaz-o pe dispozitiv.

Primul pas: Asambleaza polizorul unghiular

Asigura-te ca lama este fixata si fixata bine la un polizor unghiular, apoi echipeaza-te cu unelte de protectie. Conecteaza aparatul la o priza de curent si acorda atentie in timpul folosirii masinii de slefuit.

Pasul doi: Taierea foii metalice

Aseaza foaia de metal care urmeaza a fi taiata pe un suport stabil si marcheaza lungimea care trebuie taiata. Utilizeaza o rigla de otel si marcheaza cu un creion sau un stilou. Porneste polizorul unghiular. Fii stabil si acorda atentie atunci cand utilizezi instrumentul. Nu impinge polizorul unghiular: controleaza-l pe masura ce trece prin foaia de metal.

Pasul trei: Lustruirea muchiilor metalice

Pentru o finisare neteda si curata, inlocuieste lama de taiere cu un material de slefuit sau de lustruit pentru a curata marginile ascutite si aspre.

Cum sa reglezi comutatorul de limitare a presiunii pe compresorul de aer

Se recomanda reglarea uniforma a liniei de presiune pe o unitate de compresor de aer. Apoi procedura este utilizata pentru prevenirea accidentelor. Majoritatea intrerupatoarelor de limitare a presiunii aerului pot fi reglate acasa. Uita-te la dispozitiv si gaseste un surub metalic mare. Acesta se utilizeaza pentru reglarea presiunii de taiere. Localizeaza un surub metalic mic care se utilizeaza pentru a regla presiunea de decuplare.

In primul rand, nu trebuie sa porti haine lejere cand efectuezi modificari in unitatea compresorului de aer. Localizeaza compartimentul compresorului de aer din sistemul de aer conditionat si scoate capacul.

In al doilea rand, regleaza presiunea diferentiala. Daca toate firele sunt in pozitie, observa manometrul si permite presiunea de a construi in rezervor. Atunci cand este plina, ar trebui sa fie lansata la aproximativ 190 psi, ceea ce reprezinta presiunea de decuplare. Deschide robinetul de scurgere pentru a elibera aerul in timp ce observi manometrul. Unitatea compresorului ar trebui sa explodeze la aproximativ 160 psi, ceea ce reprezinta presiunea de decuplare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *