gopro

Data lansarii camerei GoPro HERO 4 V2 a fost fixata

Mult asteaptata camera fota GoPro a anuntat in sfarsit data lansarii, despre noua versiune se spune ca va aduce multe imbunatatiri succesoarei GoPro HERO3, producatorii sustin ca GoPro HERO 4 ii va surprinde in mod placut pe fotografii profesionisti si pe cei pasionati de fotografie.

Este surprinzator faptul ca la noua camera foto s-a lucrat inca de la lansarea camerei GoPro HERO3, scopul fiind ca noul gadget care urma sa fie lansat exact cu un an mai tarziu sa fie un gadget performant cu foarte multe functii care nu fac decat ca pozele sa iasa perfect, cu acest aparat foto oricine s-ar putea numi fotograf profesionist.

Noua camera foto va fo dotata cu un senzor de 13 MP, aceasta versiune iti da posibilitatea sa inregistrezi filme de dimensiuni de 4K, pentru o redare cat mai buna a imginilor, detine o rezolutie de 1080p. Daca pana acum iti doreai sa faci poze in miscare, dar din acele poze nu se intelegea nimic, cu aceasta camera poti sa faci in miscare fara nicio diferenta in comparatie cu suprinse in conditii normale, deoarece camera are un stabilizator optic de imagine, functie pe care vechea camera nu o avea.

O alta caracteristica importanta pe care o aduce ca noutate este procesorul mult mai performant, acesta are doua nuclee Cortex-A9, este dotat cu un chip A9 Ambarella, tactat la 1 Ghz, toate acestea reprezinta o imbunatatire semnificativa, ceea ce fac ca noua versiune de camera foto sa fie mult mai performanta decat succesoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *