firma de transport

Despre impachetarea tuturor categoriilor de bunuri sensibile

Obiectele dificil de transportat se impart in mai multe categorii, fiecare dintre acestea punandu-va la incercare in momentul in care va mutati, ori in situatia in care doriti sa le cedati rudelor, apropiatilor si prietenilor.

Dificil este sa transportam decoratiunile, indiferent ca vorbim despre ornamentele confectionate 100% din sticla, ori despre cele sculptate intru cu totul alt material. Textura lor este una deosebit de fragila, iar orice atingere lipsita de tact si de masura se poate dovedi „fatala” pentru un astfel de obiect. Cum puteti proceda in momentul in care impachetati decoratiuni fragile? Ei bine, inainte de a le urca intr-un camion ultra – modern pus la dispozitie de o firma de transport marfuri fragile, incercati sa urmariti pasii acestia:

– impachetarea se realizeaza individual;

– intreaga suprafata a obiectului respectiv trebuie sa fie acoperita cu o portiune cuprinzatoare de folie cu bule;

– peste stratul protectiv se vor aplica fasii de banda adeziva, sub dimensiuni variate;

– obiectele sunt asezate in ultima instanta unele langa altele, incercandu-se umplerea cutiei care le gazduieste;

-eventualele spatii care raman neutilizate pot fi umplute cu bilute de polistiren expandat, ori cu mici bulgarasi din hartie;

O alta categorie de obiecte este cea care infatiseaza vasele si tacamurile. Tehnica este aceeasi pentru canile de cafea, paharele de vin ori cele de apa. In schimb, farfuriile nu trebuie sa fie tratate individual, adica sa le impachetati pe fiecare intr-o hartie separata. Nu, singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa asezati intre fiecare vas in parte cate un strat de bule, astfel incat sa nu se ciocneasca pe parcursul traseului.

Ajungem la obiectele de care avem cea mai mare nevoie in parcursul nostru cotidian, respectiv echipamentele IT si electrocasnicele de baza. Indicat ar fi sa le transportam in ambalajele lor originale, insa daca acest lucru nu este posibil va recomandam sa ii gasiti fiecarui echipament o cutie de dimensiuni potrivite, spatiile golase urmand a fi umplute tot cu polistiren, ziare sau chiar vata.

Nu in ultimul rand vorbim si despre plantele la care tine fiecare reprezentanta a publicului feminin in parte, de dorit fiind ca si ele sa beneficieze de cutii proprii. Nu de alta, insa altfel ne asumam riscul ca ele sa se rastoarne, degrandandu-se. Si cum nu vrem ca frunzele lor ample si ca mugurii abia infloriti sa aiba de suferit, recomandarea este aceea de a le gasi cutii pe masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *