Despre pantofii anului 2015

Moda a reprezentat dintotdeauna un punct de reper in viata cotidiana. Barbati sau femei, oricine este interesat de acest subiec si nu numai datorita faptului ca este o tema foarte mediatizata. Este bine ca zi de zi sa cunoastem tot mai mult si sa ne informam pentru a ne putea descurca in orice situatie.

Bineinteles ca atunci cand vine vorba de moda trebuie sa vorbim si de faptul ca zilnic se impune sa avem un nou outfit cu care sa facem o impresie foarte buna. Daca vine vorba despre anul 2015, trebuie sa spunem faptul ca moda acestui an duce dincolo de limitele de pana acum. Anul acesta trebuie sa fim inovativi, non-conformisti si extravaganti, trebuie sa invatam sa fim altfel in ceea ce priveste imbracamintea.

In trecut alegeati un sacou negru pentru ca se potrivea cu orice? Ei bine, anul acesta puteti alege orice culoare de sacou pentru ca mai apoi sa il asortati cu alte piese vestimentare. Un alt punct important este incaltamintea. Anul acesta doamnele si domnisoarele pot alege pantofi cu toc gros, care sunt un must have atunci cand alegeti stilul elegant. Deasemenea, trebuie sa va achizitionati si cateva perechi de balerini in mai multe culori deaorece balerinii sunt cea mai practica piesa de incaltaminte.

Daca vreti sa impresionati puteti sa va achizitionati si incaltaminte cu tinte deoarece tintele si capsele sunt vedetele acestui an. Acest tip de incaltaminte se gaseste in toate formele: va puteti cumpara fie pantofi cu toc cu tine, fie balerini, tenisi, cizme si chiar ugg-uri. Pantofii cu tinte se potrivesc foarte bine la o tinuta de seara, fiind piesa de rezistenta care cu siguranta va fi admirata de toata lumea.

In concluzie, nu uitati de faptul ca anul acesta limitele sunt impuse numai de dumneavoasta asadar incercati sa va creati propriul stil de imbracaminte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *