nunta perfecta

Detalii importante pentru o nunta reusita

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata omului si trebuie acordata o atentie maxima in organizare acesteia pentru ca rezultatul sa fie cel pe care il doriti. Detaliile sunt cele care fac diferenta de fiecare data, motiv pentru care este foarte important sa va ocupati de fiecare lucru in parte si sa stiti sa alegeti ceea ce este mai bun pentru acest eveniment.

Odata ce ati ales restaurantul sau sala in care se va desfasura marele eveniment, trebuie sa incepeti sa va ganditi la decoratiunile pentru mesele invitatiilor, la culorile care vor fi folosite pentru amenajarea restaurantului si a florilor de decor, dar si la un dj pentru nunta. Ar fi de preferat ca oate aceste obiecte decorative, precum si florile sau masele invitatiilor sa fie intr-un ton si sa nu se foloseasca prea multe culori sau tipuri de flori, iar muzica de nunta sa fie intr-adevar pe gusturile plurivalente ale invitatilor.

Tineti minte ca nu tot ceea ce e foarte incarcat arata si bine. In functie de culorile din restaurant, trebuie sa alegeti culoarea pe care o folositi pentru decorare, pentru fetele de masa si imbracamintea pentru scaune. Se pune din ce in ce mai mult accent pe meniurile si cardurile de masa, pe marturiile care mai de care mai interesante, lucru care nu face altceva decat sa ne bucure, pentru ca da un plus de clasa intregului eveniment. Un alt aspect definitoriu pentru nuntile de traditie il ilustreaza acele band-uri care stiu cum sa ofere stralucire programului vostru artistic. Formatia de nunta Simona Tone este prima alegere a cuplurilor care prefera muzica traditionalista si spectacolele sincretice, acestia propunand mirilor o reprezentatie live completa, cu solisti si instrumentisti ce dispun de o vasta experienta.

Ultima moda in materie de marturii sunt minunatele prajituri macarons, de diferite culori sau in functie de cele folosite pentru decor, impachetate fie intr-un saculet din voal, fie in cutii speciale. In ceea ce privesc aranjamentele florale de pe mesele invitatiilor, acestea trebuie sa fie alese in functie de cele folosite si pentru sala si se pot face fie buchetele din mai multe flori, fie doar cateva fire cu multa verdeata, in functie de preferintele si gusturile fiecaruia.

Invitatiile de nunta sunt la fel de importante ca celelalte detalii despre care am vorbit pana acum, iar pe piata, gama este extrem de variata, asadar veti avea nevoie de timp pentru a cauta ceea ce se potriveste mai bine cu stilul nuntii si bineinteles preferintele fiecaruia. Atelierele de creatie vin in sprijinul tuturor celor care organizeaza astfel de evenimente oferindu-le o gama variata de invitatii de nunta personalizate, meniuri si carduri de masa, plicuri de bani si nu numai, toate in functie de culorile pentru care optati si se potrivesc cu decorul din restaurant.

3 gânduri despre “Detalii importante pentru o nunta reusita

  1. Pe langa informatiile de mai sus, pentru un evenimet special este nevoie si de o rochie speciala (recomand sa accesati siteul rochii elegante de lux). Pentru machiaj si coafura aplelati cu incredere la Academia de coafor & make-up. Sunt foarte buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *