precisa.ro

Doua camere climatice din oferta Precisa care ne-au atras atentia

Astazi ne vom apleca atentia asupra a doua camere climatice pe care le-am remarcat in catalogul online al magazinului Precisa, una dintre acestea avand o aplicabilitate sporita in diverse domenii de activitate, in timp ce a doua exceleaza in reproducerea conditiilor climatice favorabile dezvoltarii anumitor specii din vegetatie.

Nuve TK 252 – un model apreciat de clientii Precisa

Majoritatea reprezentantilor publicului autohton care au intrat in posesia acestui echipament s-au dovedit impresionati de diversitatea segmentelor de aplicabilitate in care Nuve isi dovedeste eficienta si randamentul. Daca doriti sa simulati propice conditiile termice si cele raportate la umiditatea mediului incojurator atunci v-ati oprit privirea asupra dispozitivului perfect, Nuve fiind o camera climatica ultra performanta care pot fi utilizata cu succes in industria electronica si cea electrica, in segmentul industrial chimic, plastic sau textil, dar si in ramurile ce tin de aria alimentara, de cea farmaceutica sau cea a culturilor de plante si seminte.

Capacitatea sa este una impresionanta, de aproximativ 252 de litri, usa este dubla ( cea plina este prevazuta cu un sistem automatizat de blocare in timp ce sectiunea transparenta este ideala pentru vizualizarea evolutiei preparatelor, materialelor sau substantelor introduse), iar sistemul de diagnosticare alarmeaza cu succes personalul laboratorului in momentul in care interiorul este afectat de procesele de supraincalzire, de racire brusca, sau de mici defectiuni ( ruinarea instalatiei electrice sau aparitia unui nivel excesiv de lichide).

Restul specificatiilor intruchipeaza parametrii uzuali cu care v-au obisnuit majoritatea echipamentelor de profil promovate de brandul Precisa.ro, numarul programelor memorate fiind cel de 10, umiditatea putand fi reglata in intervalul de 20- 95 %, functiile de dezghetare si de refrigerare fiind activate dupa bunul plac al utilizatorilor, in timp ce puterea atinge pragul saturat de 2000W.  Bineinteles, materialele din care este confectionata camera climatica Nuve Tk 252 infatiseaza o calitate superioara, interiorul fiind realizat din inox, in timp ce exteriorul expune placi dure de otel peste care s-au aplicat straturi fine de pulbere epoxidica.

GROW S 360 HR – o camera climatica ideala pentru cresterea plantelor

Accesoriile specifice acestui echipament sunt germinatorul si ventilatorul care omogenizeaza exemplar temperatura setata in mediul interior. Din perspectiva estetica, designul lui Grow este unul robust, rafturile sale in numar de cinci fiind confectionate dintr-un amalgam de otel si inox. In aceeasi nota cu modelul anterior, Grow propune sisteme automatizate de reglaj si monitorizare a temperaturii si umiditatii, la care se adauga un sistem independent de racire ce poate fi activat la dorinta personalului specializat. De asemenea, in interiorul acestei camere climatice exista si un termostat de siguranta, o componenta de nadejde care ne poate ajuta in momentul in care ne confruntam involuntar cu o temperatura mult peste limita dorita.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *