Doua metode prin care sa va apucati de sala

Doua metode prin care sa va apucati de sala

Stiu ca veti spune: „Toti ceilalti trec peste antrenamente, eu de ce nu pot?” Ei bine, raspunsul este simplu: pentru ca trebuie sa depundeti efort daca doriti sa ajungeti la toate obiective personale si profesionale pe care vi le-ati setat.

Faceti un orar sau o lista

Cand aveti un program, este mult mai usor sa va mentineti cursul. Stiti cand sa va duceti la sala. Stiti cand trebuie sa faceti o alergare. Stiti cand trebuie sa stati jos sa mancati urmatoarea masa sanatoasa. Acest lucru nu este ceva ce trebuie sa faceti, dar este un lucru benefic, cel putin eu asa consider si asa fac. Un program este adesea diferenta dintre atingerea obiectivelor si scaderea acestora.

Gasiti un partener

Puteti sa va adresati unui prieten, unui membru al familiei, partenerului de viata, unui coleg, sau oricui altcineva din viata dvs. Eu mereu cand ma duc la sala gasesc un nou partener cat mai des posibil. Intrebati-i daca doresc sa va antreneze sau sa va antrenati impreuna, deoarece aceasta este o relatie reciproca avantajoasa. Cand va impingeti unii pe altii, exista sanse mai mari de a va bucura de rezultate pozitive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *