easyJet ofera pasagerilor polita pentru pierderea zborurilor

Compania aeriana easyJet a anuntat ca a incheiat un parteriat cu Mondial Assistance si ofera pasagerilor din Marea Britanie oportunitatea sa achizitioneze o polita in cazul in care nu ajung la timp la imbarcare. Missed Flight Cover ofera pasageriilor easyJet posibilitatea de a alege sa se imbarce in alta aeronava cu aceeasi destinatie, fara sa mai achite un cost suplimentar.

Oficialii easyJet au declarat ca au ales sa introduca polita pentru zborurile pierdute, dupa ce o cercetare realizata in luna iunie 2012 a relevat faptul ca 71% dintre pasageri sunt nemultumiti de faptul ca isi pierd banii pentru biletul de avion in cazul in care trebuie sa renunte la o calatorie. Potrivit conducerii operatorului britanic, pretul biletelor de avion easyJet nu vor fi returnate, dar pasagerii vor putea sa aleaga o data noua de calatorie. Taxa pentru polita lansata de easyJet costa 7,50 lire pentru un singur zbor si 9,50 lire pentru zborurile dus-intors. Andrew Lothian, seful executiv easyJet, a declarat ca este foarte mandru de noul produs lansat, mai ales ca operatorul britanic este primul care inaugureaza acest tip de polita.

Polita de asigurare pentru zborurile pierdute este lansata la putin timp dupa ce compania aeriana easyJet a raportat diminuarea pierderilor cu pana la 50% in prima jumatate a anului 2012. Oficialii companiei aeriene low cost au declarat ca au inregistrat pierderi de 41 de milioane de lire, comparativ cu aceasi perioada a anului trecut, cand pierderile au fost de 112 milioane de lire.

easyJet este o companie aeriana britanica ca opereaza zboruri in regim low cost. Infiintata in anul 1995, operatorul ruleaza 188 de zboruri catre 129 de destinatii europene. In anul 2010 easyJet a transportat un numar record de 42,4 milioane de pasageri. Operatorul aerian easyJet detine in prezent o flota formata din 200 de aeronave, majoritatea fiind model Airbus A319.

Un gând despre “easyJet ofera pasagerilor polita pentru pierderea zborurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *