Esecul te sperie

Esecul te sperie?

De ce ti-e atat de frica? De ce esti atat de timid? De ce esti atat de temator? Daca sunteti ca mine cand am inceput prima calatorie, simtiti aceste emotii. Dar v-ati intrebat vreodata de ce va simtiti asa? Poate pentru ca simti ca nu stiti ce faceti. Cu toate acestea, din experienta mea, majoritatea afacerilor habar nu au ce fac. Norocosule! Warren Buffett chiar spunea ca fusese speriat de lumea reala cand era la scoala. Dar cand a absolvit, a spus ca in curand a aflat ca majoritatea oamenilor din lumea reala erau rareori calificati sa faca ceva maret. Si acesta este adevarul trist despre afaceri. Oamenii sunt fie prea lenesi pentru a deveni cunoscatori in domeniul lor, fie pur si simplu sunt doar indrumati. Dar daca puneti efortul pe care ceilalti 99% dintre oameni nu il fac, atunci veti iesi din multime.

Nu trebuie sa va fie frica de esec. Din esec apar cele mai mari lectii de viata care, ce crezi? au adus lumea in punctul in care se afla astazi. Esecul inseamna evolutie atunci cand vrei sa il imbratisezi si cand vrei sa inveti din el.

Daca va sperie esecul si intrati in depresie, nu mai doriti sa faceti nimic atunci esecul devine o tragedie. Totul tine de modul in care invatati din greseli si de modul in care treceti peste ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *