espressor incorporabil

Espressorul profesional sau dovada unei bucatarii moderne

Sunt cu siguranta anumite capitole care fac diferenta asupra bucatariei noastre si acelea tin de modul in care sunt conservate sau preparate bauturile si deliciile culinare.

Daca frigiderul are rolul de a conserva alimentele si bauturile intr-un anumit mod, iar aragazul are rolul sa coaca diferite compozitii, espressorul are in misiune sa ne bucure papilele gustative cu arome cu totul si cu totul savuroase care sa pregateasca o zi grea si plina de provocari.

V-ati gandit vreodata ca un espressor de cafea profesional poate fi incorporabil si poate veni la pachet cu o serie de avantaje? Sau ca o bautura precum caffe latte pe trei culori poate fi preparata cu usurinta chiar din locuinta noastra?

Acest lucru este perfect posibil in secolul 21, in care avem posibilitatea sa achizitionam electrocasnice bune indiferent de clasa sociala din care facem parte.

Producatorii de astfel de electrocasnice au grija de toate nevoile noastre si ne pun la bataie o serie de oferte si promotii la produse care nu au cum sa fie refuzate in repertoriul bucatariei noastre.

Un espressor profesional care a capatat foarte multa popularitate in ultima vreme este de departe Philips HD8652/59 care a reusit sa primeasca toate admiratiile din randul cumparatorilor care l-au achizitionat pana in acest moment.

Acest espressor profesional are menirea sa prepare in stilul sau caracteristic diferite tipuri de cafea fie cu spuma, fie fara, la o presiune de 15 bari, iar in acelasi moment pot fi pregatite chiar doua bauturi.

Contine o functie de facut spuma, ideala pentru prepararea unor bauturi ceva mai sofisticate precum capuccino sau caffe latte.

Intretinerea sa este usoara de facut, avand un sistem de auto-curatare incorporat, si o functie anti-calcar care sa ne asigure ca putem avea baza in el timp indelungat.

Totul la doar 1544 lei, o investitie cu totul si cu totul castigatoare daca ne gandim la o bucatarie moderna si o cafea bine facuta.

Espressorul Whirlpool ACE010IX

Un espressor incorporabil care poate include si diferite steamere atat pentru cafea cat si pentru lapte fara dificultate.

Dispune de o rasnita integrata, lucru care ne duce cu gandul la folosirea chiar si cafelei boabe sau macinate.

Are un rezervor de 1,5 litri ceea ce ne ajuta sa preparam o cantitate considerabila de cafea. Dispune de functie de auto-start si buton de on/off pentru un control eficient, iar inoxul este acel element de design care vine si ne confirma ca acest espressor este ideal pentru toate bucatariile care au oameni cu gust.

Totul la 1499 lei, redus cu peste 15% fata de valoarea sa initiala daca este achizitionat din mediul online!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *