relatie

Excesul de Facebook dauneaza grav relatiei de cuplu

Intru si eu ca omul sa citesc pe altii, ca asa e frumos si dau peste articolul urmator, postat de Mortu: cica o proasta a vazut negru in fata ochilor pentru ca prietenul ei nu i-a dat voie sa ii vada pagina de Facebook. Ce a urmat? Cand el s-a intins pe canapea sa se relaxeze, s-a trezit ca iubita infige cu drag un cutit in el.

Oamenii s-au tampit? Inteleg si eu, stam pe Facebook, mai postam un update de pe mobil, dar unii deja exagereaza: statusuri de Facebook updatate pe mobil “I am driving” si alte prostii (o sa caut printuri cu astfel de mesaje si le voi posta). Apoi, sa faci update-uri de status din 5 in 5 minute ca sa vada lumea jurnalul tau, alta prostie. Dar sa ajungi sa atentezi la viata cuiva pentru Internet, e deja o problema psihica. Poate ma trezesc si eu cu o bata peste ceafa de la Lemonade ca am dat Like la poza nu stiu cui…

O stire de acum 2 ani spune ca un baiat de 10 ani s-a sinucis pentru ca n-a mai avut voie sa se joace pe calculator, datorita notelor proaste. E putin mai diferit aici, pentru ca un copil de 10 ani nu are inca discernamant, dar tot e de neiertat sa te sinucizi la varsta aia (ma intreb ce metoda a folosit).

Un cuplu si-a lasat bebelusul sa moara de foame pentru ca ei nu se puteau dezlipi de calculator. Un anume xulescu l-a injunghiat pe zetulescu din cauza unui joc de Counter-Strike. “Lame” duse in viata reala, m-m-m-monster kill… kill… kill. Ce poate fi in capul unora de se lasa prada lumii virtuale intr-un asemenea hal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *