fierastrau pendular

Fierastraiele pendulare ieftine de la Makita chiar isi fac treaba

Vechiul meu fierastrau pendular se poate descrie foarte simplu: mare, greu, un cablu scurt si vibratii cat cuprinde. Chiar am nevoie de unul nou, unul care sa fie bun, dar n-am intentia sa platesc o avere pentru el. Il folosesc rar, un motiv important pentru a nu ma avanta dupa cele mai scumpe modele.

Vad pe http://www.fierastrau-pendular.ro/ ca ar fi cateva de 150 – 300 lei, precum si fierastraie profesionale in intervalul 300 – 500. M-ar fi interesat un Bosch profesional, l-am vanat de Black Friday si n-a fost nicio reducere care sa ma determine sa-l cumpar.

Am ajuns, intr-un final, sa cumpar un pendular Makita. Mult n-am dat pe el, era in categoria celor cat de cat accesibile. As fi dat mai mult, poate pentru acel Bosch, doar ca am vrut sa stabilesc un pret care sa se incadreze in acea regula cu “n-am intentia sa platesc o avere”.

Nu e cel mai bun si nici nu are nu stiu cate functii. Ce m-a facut sa ma tem putin a fost, pe langa pretul mic, dimensiunea lui foarte compacta. L-am testat cu atentie si m-am convins de faptul ca nu e foarte puternic. E ideal pentru munca usoara, pentru lemn, adica pentru ce am au nevoie.

Fierastraul pendular de la Makita este conceput cu un motor de 3.9 A, ceea ce nu e deloc puternic, dar se potriveste de minune cu dimensiunea. Are, de asemenea, si cateva trepte de viteza, un supor ce se inclina pana la 45 de grade in ambele directii.

Ca greutate, cred ca are undeva la 2 kilograme, iar lungimea e de cca. 18 cm. Din ce am vazut, cei de la Makita marcheaza acest fierastrau pendular ca fiind unul compact destinat utilizatorilor dornici sa-l foloseasca in scop profesional. Parerea mea e ca mai merita o distinctie, aceea de a fi un fierastrau pendular excelent pentru oamenii carora le place sa-si faca diferite proiecte in propriul atelier de acasa si nu gasesc un pendular profesional care sa coste atat de putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *