FlyDubai va opera pe Otopeni

La doar un an de la primul zbor Qatar Airways pe aeroportul Otopeni, in 2016, un alt operator aerian arab inaugureaza curse in Romania. Conducerea companiei aeriene FlyDubai a anuntat ca va lansa 4 zboruri saptamanale pe ruta Dubai – Bucuresti si retur, iar cursele vor ateriza pe Aeroportul International Henri Coanda. Operatorul arab va incepe rularea curselor catre Bucuresti din 1 octombrie 2016, iar tarifele biletelor de avion vor incepe de la 440 de euro cu toate taxele incluse.

Aeronava FlyDubai va decola din Bucuresti la ora 14.15 si va sosi in Dubai la ora 20.00, iar retur avionul pleaca din Dubai (Terminalul 2) la ora 09.15 si soseste in Bucuresti la ora 13.30.

Mohammedd bin Rasid Al Maktoum, seicul Emiratului Dubai si proprietarul FlyDubai, a declarat ca la bordul aeronavei clientii vor benefia de peste 150 de filme in rezolutie HD, 160 de programe TV si peste 280 de albume de muzica. Rasid Al Maktoum a mai spus ca zborurile pe ruta Bucuresti-Dubai vor duce la cresterea traficului de pasageri pentru aeroportul din Dubai. Ultimele cercetari din industria turismului releva o crestere a numarului de turisti in Dubai de aproximativ 35%, in perioada ianuarie-aprilie 2016, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

FlyDubai opereaza in prezent curse aeriene catre 15 destinatii in 10 tari din Europa de Est si Centrala. Oficialii FlyDubai au declarat ca majoritatea zborurilor ieftine au ca destinatii finale orasele importante din Europa.

FlyDubai este o companie aeriana low cost cu baza centrala pe Aeroportul International Dubai, in Terminalul 2. Infiintata in anul 2008, opereaza in total un numar de 23 de zboruri catre 50 de destinatii la nivel international. Flota operatorului arab cuprinde 50 de aeronave Boeing 737 – 800, in valoare de 3.74 de miliarde de dolari. Conducerea FlyDubai a anuntat de curand ca a plasat o noua comanda pentru aeronave Boeing 737-900ER.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *