forskolin active

Forskolin Active, cel mai simplu culoar de acces catre silueta mult visata

Forskolin este un compus natural, inclus in diverse suplimente naturale de slabit, asa cum este produsul revolutionar Forskolin Active. Considerat in mediul de specialitate drept un catalizator ce ajuta la sculptarea corpului, el este util in lupta cu kilogramele in exces. Hype-ul de popularitate care inconjoara acest produs nu porneste doar de la faptul ca administrarea produsului conduce la pierderi in greutate, ci se datoreaza si altui efect: acela de construire a masei musculare.

In mod natural, termenul de Forskolin defineste un extract provenit din plante aromatice, compusii utili regasindu-se in radacinile plantei Plectranthus Barbatus / Lamiaceae. Aceasta a fost si a ramas o planta medicinala importanta in intreaga lume, ea fiind folosita cu precadere in medicina indiana ayurvedica. Dupa perioadele indelungate de timp in care planta a fost folosita cu succes prin prisma prorpietatilor sale anti – microbiene si anti – inflamatorii, specialistii i-au descoperit si alte beneficii farmacologice. Printre altele si extractul cunoscut in ziua de astazi, inclus in produsul Forskolin Active.

Originile profunde ale plantei provin din familia mentei, locatiile in care ea se dezvolta si se maturizeaza fiind in mare parte distribuite in Emisfera Estica. Thailanda, India si Burma sunt principalele tari in care regasim planta – mama, insa exista reminiscente si in Brazilia sau in alte regiuni ale Africii. Considerata pentru o perioada indelungata de timp o planta cu efecte tonice, extractul benefic din structura sa era folosit in trecut pentru a calma urmatoarele afectiuni:

  • Tulburarile gastrointestinale sau digestive
  • Tulburarile respiratorii sau tusea
  • Afectiunile sistemului nervos
  • Problemele pielii/ infectii/ eczeme
  • Rigiditatea corpului sau reumatismul

Bineinteles, urmarind aceasta gama extinsa de proprietati, devine logica intrebarea: “Cum se poate ca un simplu extract de plante sa faca toate astea?” Raspunsul este unul care o sa va ridice si mai multe nelamuriri, respectiv AMP – adenozin monofosfat ciclic.

Forskolin este cunoscut in limbajul larg ca un activator natural, controlor si regulator al adenilatr ciclazei – o enzima care este legata de functiile multiple ale metabolismului lipidic si cel al glicogenului. AMP ciclic este strans legat de ATP- adenozin trifosfat, care la randul sau ofera o sumedenie de beneficii organismului.

Dar cel mai important si mai apreciat beneficiu pare sa rezulte din efectul de activator pe care AMP il are asupra enzimei adenilat ciclaza, care are la randul sau are capacitatea inerenta de a stimula hormornii care activeaza mecanismele de ardere a grasimilor in interiorul organismului. Enzima adenilat ciclaza se obtine din AMP ciclic si are functia de a semnaliza organisemele aflate in miscare, fiind un mesager care ajuta la cresterea activitatii neurotransmitatoare. Din aceasta cauza, extractele pure de Forskolin au fost asociate cu sprijinirea mecanismelor de ardere a tesutului adipos.

Dozele de Forskolin

Pentru a-i permite organismului sa se adapteze, dozele nu trebuie sa depaseasca la inceput intervalul de 25 – 60 de miligrame extract pur. Majoritatea pastilelor se gasesc in varianta 125 mg sau 250 mg si fac parte dintre cele recomandate de catre specialisti pentru ca numarul expus nu este cel al extractului pur, cantitatea ideala fiind aceea de 20% extract pur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *