In Romania cad chestii din cer

Inca de pe vremea cand stateam la Iasi, in blocul minune, am inceput sa pun bazele unei teze stiintifice. Astazi, dupa multe calcule si nopti nedormite, imi lansez axioma de 50 de bani:

In Romania cad chestii din cer. Obiectele pica aleatoriu, deobicei in preajma blocurilor cu multe etaje. Cu cat blocul are mai multi locatari, cu atat sunt mai multe sanse sa-ti aterizeze in cap obiecte mai diversificate.

Cateva intamplari m-au dus pe calea acestei concluzii.

Zilele trecute treceam printr-un gang la parterul unui bloc. Cand am ajuns in spatele blocului, a aterizat langa mine apa aruncata dintr-un lighean, de undeva de la etajul 1-2.

Un prieten imi povestea intrigat acum cateva zile cum era sa-i pice-n cap un morman de moloz pe care-l arunca un nene de la balcon, dintr-o galeata. Omul isi facea renovari in casa si n-avea chef sa care molozul la ghena.

Nu mai zic de mucuri de tigara. Cred ca am sa merg pe marginea strazii, printre masini, decat sa risc sa merg pe langa blocuri.

Tin sa fac o precizare:

Nu m-as supara daca mi-ar pica in cap teancuri de bani, portofele, diamante sau chiar telefoane mobile.

Lasa ca acus vine iarna si incep sa pice turturi de geata. Atunci sa vezi bucurie. Il rog pe Probiu sa-mi dea o casca de protectie, ca el tot lucreaza in domeniu. Pana atunci, mare atentie la ghivecile cu flori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *