Incepe scoala

Uite ca m-a apucat melancolia. E ultimul weekend de vacanta. Nu pentru mine, ca eu sunt intr-o vacanta continua de o perioada, ci pentru scolerii harnici care reprezinta viitorul natiei noastre fenomenale.

Luni incepe scoala, e atata agitatie prin oras, toti copii sunt cu parintii prin magazine sa-si cumpere compleu de training, adidasi si ghiozdan, caiete, pixuri si invelitori, iar eu stau si frec menta, ca am terminat-o cu scolile, m-am umplut de cunostinte si am numai rezultate.

Nu prea mi-ar mai arde mie de scoala, dar parca primele 2 saptamani de la inceputul anului scolar tot le-as mai face odata. Mai exact inceputul claselor de liceu, cand veneam cu mama in oras sa-mi cumpar “treling” si costum de blugi si cand ma intalneam cu toti colegii si povesteam ce prostii am mai facut fiecare-n vacanta.

Nu aveam Iphone-uri , Ipad-uri sau laptopuri, era un singur coleg de clasa care avea telefon, ne minunam cu totii cand vedeam un mobil cu ecran color si sunete polifonice, n-aveam bani si nici haine de firma, dar totusi ne distram de minune si faceam prezenta in fiecare zi la barul din coltul liceului unde beam cafeaua cu 1 leu.  (10 mii defapt). Uite ca am ajuns si eu in situatia in care pot spune “Pe vremea mea era altfel“.

Hai ca n-o mai lungesc, ca ma apuca melancolia si nu da bine sa-mi arat sensibilitatea, eu, o namila de aproape 2m si 100kg.

Care are copii de scoala, fuga la cumparat trelinguri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *