forum biostem

Informatii utile despre terapia bazata pe celule stem

Mai presus de toate, celulele stem sunt formatiunile biologice prezente in orice tip de organism, in urma proceselor de diviziune acestea ajungand sa se specializeze, capatand simultan o serie de functii specifice. In urma numeroaselor studii intreprinse in domeniul medical s-a demonstrat faptul ca exista trei categorii principale de celule stem, dupa cum urmeaza.

Celulele stem care se gasesc in cordonul ombilical- fiind mult mai tinere decat cele adulte, celulele stem regasite in cordonul ombilical isi pastreaza abilitatea de a se specializa in alte tipuri de celule functionale, urmand un proces constant de diviziune. Avand in vedere aceasta capacitate este posibila reinoirea lor la o anumita perioada de timp.

Celulele stem ajunse la maturitate – in organismul uman, celulele stem adulte sunt raspandite in maduva spinarii, dar si la nivelul sangelui din circulatia periferica. Avand in continuare abilitatea de a se specializa in directiile impuse de deficitul organismului in care sunt prezente, ele nu sunt la fel de folosite in terapia curativa. Motivul este unul usor de intuit, avand in vedere faptul ca sunt celule batrane, care nu vor fi primite la fel de pozitiv de catre un noua „gazda”.

Celulele stem embrionare – cea mai apreciata categorie, insa si cea mai contestata, avand in vedere faptul ca exista opinii diverse in privinta metodelor de prelevare a acestora. Proprietatea uimitoare pe care ele o poseda este aceea de a se metamorfoza in orice tip de celule, specializandu-se.

Iar pentru ca am vorbit despre restrictiile impuse de etica in privinta terapiilor care se bazeaza pe transplantul de celule stem, ne-am decis sa va oferim o alternativa naturista de actualitate, cunoscuta sub denumirea de Biostem – un complex de 17 ingrediente 100% organice, care prin a sa compozitie reuseste sa stimuleze regenerarea celulara pe cale naturala, fara procedee chirurgicale invazive.

Despre beneficiile pe care le-au remarcat pacientii ce au adoptat tratamentul propus puteti citi pe indelete chiar aici, pe forum biostem. In principal, formula unica a acestui tratament a fost aceea care a atras atentia publicului contemporan, Biostem fiind rezultatul a nu mai putin de doi ani de cercetari indelungate. Ce-i drept, asteptarea a meritat, in momentul de fata pacientii autohtoni avand acces la un supliment care reuseste in egala masura sa protejeze si sa stimuleze procesul de regenerare celulara. In plus, acest remediu natural 100% romanesc se evidentiaza prin doua principii complementare, ilustrate indeaproape de cele doua componente ale sale. Primul, respectiv „Biostem Protector”, este recunoscut prin prisma atributului de „detoxifiant” , in timp ce „Biostem Activator” si-a consolidat  reputatia prin intermediul insusirii de complex „regenerator”.

Studiile clinice efectuate in domeniu au demonstrat beneficiile pe care transplantul de celule stem le aduce diverselor afectiuni, beneficii care in momentul de fata pot fi obtinute prin intermediul unui tratament mult mai putin costisitor si periculos pentru organism. Diabetul de tip I, boala Lupus, afectiunile sistemului nervos central si principalele tipuri de cancer sunt doar cateva dintre maladiile ameliorate in urma terapiilor cu celule stem. Pe viitor, specialistii din aria medicala considera ca beneficiile aduse de aceste celule vor fi mult mai intens mediatizate, cele mai recente informatii recomandandu-le si in lupta impotriva sclerozei, maladiei Parkinson ori impotriva bolilor autoimune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *