Iphone 5 – isteria mondiala

Mare minune mare: filmulete cu viitorul Iphone 5 fac furori pe Internet de o vreo 24 de ore si toata lumea se mira de minunea cu condensatori.

N-am fost niciodata fan MAC, Iphone sau orice altceva facut de Apple, uite-asa din principiu, deoarece mereu sunt alternative mai bune ca raport calitate-pret, iar din fericire fitele si snobismul nu fac parte din portofoliul meu.

M-am hotarat ca-mi voi cumpara macbook si iphone atunci cand vor avea frigider si masina de spalat integrate. Sau macar un resou. Pana atunci raman cu alte gadgeturi de doamne-ajuta, de la concurenta.

Oricum, avand in vedere ca filmuletele cu noul Iphone sunt deja virale, am zis ca da bine sa apara si pe blogul meu, sa nu zica lumea ca nu-s la curent cu evenimentele de importanta mondiala.

2 gânduri despre “Iphone 5 – isteria mondiala

  1. Acum nu mai este asa mare isterie pt produsele apple, dar mofturile au ramas la fel, mai nou toata lumea detine un iphone nu pt ca le trebuie cu adevarat un iphone, ci doar ca se vede ”fain” marul atunci cand ti telefonul la ureche :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *