buric

Lucruri inedite despre cordonul ombilical

Multi barbati considera buricul femeilor excitant, mai ales cand este unicul element expus (cum ar fi cazul camasii si pantalonilor de talie scurta). Buricul poate sa piarda din incarcatura erotica daca tot corpul este gol, privirea fiind atrasa de semnale sexuale mai puternice, cum ar fi curbele sanilor.

Buricul este o cicatrice care se formeaza dupa caderea cordonului ombilical si forma sa e foarte diversa de la persoana la persoana: depinde de cantitatea de grasime prezenta in zona a burtii si de cat de lasata e pielea in acea zona.

Dupa parerea antropologilor, buricul dezvolta un rol de “ecou genital”, cum e empatizat de dansul oriental (dansul buricului). Ba mai mult: burta plata specifica adolescentelor face buricul sa arate mai vertical asadar mai asemanator cu vulva, dand celui ce il priveste un mesaj implicit de fertilitate. Forma verticala (sau in forma de T) e considerata cea mai excitanta: nu din intamplare pana in anii ‘40 buricul era sters din fotografii prin retus. Astazi, japonezele, nu ezita sa recurga la chirurg daca nu sunt satisfacute de “nasturele” lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *