masina de tuns

M-am gandit sa-mi cumpar un aparat de tuns parul

La noi barbatii, poate parea mai usor de ingrijit parul, insa ce te faci daca la frizerie nu mai ai timp sa ajungi si cand ai timp nu ai locuri disponibile? Ca mergi pe incredere, nu incerci toate frizeriile pana dai de una buna. Mai ale acum ca este cald, tunsul a devenit o prioritate si cam la 2 saptamani esunt nevoit sa merg la frizer unde de cele mai multe ori este coupat sau ma programeaza peste o spatamana.

Asa ca am decis sa-mi cumpar o masina de tuns profesionala, avand in vedere ca parul meu nu necesita prea multa aranjare pentru ca am o tunsoare clasica pe care pot sa mi-o realizez singur.
M-ar ajuta foarte mult o parere despre masinile de tuns profesionale pentru ca am citit destul de mult pe internet si inca nu am ajuns la o concluzie, totusi prefer sa fac o investitie buna, decat sa regret ulterior.

Ma gandesc sa nu fie cu cablu pentru ca as mai putea sa o iau cu mine cand plec folosind doar bateria si nici sa nu aiba prea mare timpul de reincarcare a bateriei. Avand in vedere ca am barba, vreau una care sa aiba mai multe capete de stilizat si sa fie usor de folosit, totusi nu am cursuri in domeniu. Un aparat de tuns care mi-a atras atentia a fost un Remington pe care l-am gasit aici.

aparat de tunsAre numeroase functionalitati si este special conceputa si pentru barba si pentru tuns. Se pot spala capetele sub jetul de apa fara probleme, sunt usor de asamblat si este usor de transportat.

Motorul are o capacitate mai mare de taiere, are diverse accesori pentru stilizat barba si parul dupa tuns, nu este zgomotos si iti ofera posibilitatea sa-l incarci prin USB.

Deci daca raman fara baterie, se gasesc solutii. Lamele au invelis de titan, are caracteristicile pe care le doream de la un aparat de tuns, mai ales ca autonomia bateriei ajunge si la 2 ore iar perioada de reincarcare este de 4-5 ore.

Este destul de flexibila datorita faptului ca are 2 piepteni ajustabili, comparativ vechile versiuni unde majoritatea masinilor de tuns au un singur piepten.

Cel mai mult imi place ca functioneaza fara sa fie legat la priza si ca are o diversitate mare de tundere de la 1 mm pana la 40 mm si mai ales ca e silentios.

Totusi preturile sunt destul de diferentiate si as vrea sa stiu daca asta este cea mai buna decizie, asa ca astept o parere despre aparatele de tuns cele mai bune ca sa-mi fac o idee daca este o solutie inspirata sau nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *